svaka čast

LJUDSKOST JE VAŽNIJA OD SVEGA: Bili su u MEDIJSKOM RATU, a nakon porodične tragedije MC Stojana, Jala Brat iznenadio NEOČEKIVANIM GESTOM! (FOTO)

0

Da je ljudskost važnija od svega, pokazao je popularni bosanski reper neočekivanim gestom kojim je iznenadio javnost

foto: instagram

Naime, naš poznati reper MC Stojan nedavno je doživeo porodičnu tragediju kada je preminuo njegov otac Miroslav, koji se borio sa teškom bolešću. Nekoliko dana kasnije emotivnom porukom oglasio se putem društvenih mreža i tom prilikom javno iskazao emocije i tugu nekon velikog gubitka, a podrška i reči utehe pristizale su sa svih strana.

 

Ipak, jednom komentaru niko se nije nadao, te su mnogi ostali u čudu kada su ga ugledali.

 

Naime, pored Stojanovih brojnih kolega, prijatelja i fanova, saučešće je pevaču izrazio i poznati bosanski reper Jala Brat, najbolji prijatelj i kolega Bube Korelija koji je sa Stojanom letos započeo medijski rat.

foto: instagram


Uprkos tome što Stojan nije bio u direktnom sukobu sa Jalom već sa njegovim najbližim saradnikom Bubom, mnoge je prijatno iznenadio ovakav postupak bosanske zvezde, pa je njegova poruka prikupila pregršt lajkova korisnika ove društvene mreže, koji su na taj način podržali ovakav Jalin gest.

 

Podsećamo, Buba Koreli u julu prošle godine "isprozivao" je Stojana nakon što je njegova pesma doživela veliki uspeh, tvrdeći da je njegova muzika "za ruralnu sredinu", te mu je tom prilikom uputio niz uvreda.

 

 

makonda-tracker