ignorisanje

Neočekivan susret: Jelena Karleuša putovala sa Bubom i Jalom u avionu, a evo koji su KOMENTARI pali!

2

Ispala je dama.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Jelena Karleuša i Buba Corelli i Jala Brat sreli su se oči u oči na letu Beograd-Sarajevo, mesec dana nakon što su bosanski reperi udarili na srpsku pop divu na društvenim mrežama.

 

Oni su leteli istim avionom iz Sarajeva za Beograd i to po veoma lošim vremenskim uslovima, piše Srpski telegraf.

 

Prvo su se čekirali Buba iJala, a nedugo zatim stigla je i Jelena. Pošto su vremenski uslovi bili loši, let je pomeren zbog magle, pa su na gejtu proveli blizu dva sata čekajući. Sedeli su na dva kraja prostorije, a svi ljudi su ih gledali zagonetno i očekivali su reakciju jedne ili druge strane,” govori izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

I Buba i Jala su sve vreme gledali u telefone kako im se pogledi slučajno ne bi sreli sa Karleušinim. A prava drama nastala je kada su ušli u avion i shvatili da imaju sedišta tik do Jeleninih. Momak koji je sa njima bio u pratnji zamolio je stjuardesu da ih premesti, ali je Jelena u tom trenutku naišla i samo dobacila “mi ćemo sesti pozadi, da se momci ne muče, pošto smo šmekeri” završava priču izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Karleuša se sa svojim saradnicima smestila u poslednji deo aviona kako bi smirila tenziju koja je nastala, a ona je i potvrdila ova saznanja.

 

Nije bilo razloga da meni bude neprijatno pošto ja nisam nikoga vređala. Meni je savest čista i ja sam u svemu tome ispala šmeker. Let je protekao bez incidenata,” rekla je JK

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

 

makonda-tracker