FILMSKA LJUBAVNA PRIČA

JEDNOSTAVNO JE ZNAO: Neverovatan snimak iz '98. godine predvideo je VELIKU LJUBAV između Džej Lo i Aleksa!

0

Tada je imao samo 23 godine i mnogi su mu se smejali kada je ovo izjavio.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nema puno parova u Holivudu koji su spremni da toliko prikazuju svoju ljubav koliko to čine Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, zbog čega nam se čini da ne postoji detalj koji ne znamo o njihovoj ljubavi. Međutim...

 

Čuveni bejzbol igrač uverio nas je u suprotno, kada je jednom prilikom putem društvenih mreža podelio detalj iz svog života koji je mnoge ostavio bez teksta, dok su drugi komentarisali da su "priče iz romantičnih filmova zaista moguće".

 

1 / 9 Foto: Profimedia

Naime, reč je o isečku iz intervjua snimljenog davne 1998. godine, koji je jasno pokazao da je Rodrigez još u svojim ranim dvadesetim godinama znao ko je njegova savršena polovina, a čini se da je samo čekao da sudbina "odradi svoje".

 

 

Nastavak i video snimak na sledećoj strani...

foto: Instagram

 

Njega su još kao perspektivnog dvadesettrogodišnjaka upitali:


"Sa kim biste izašli na sastank iz snova?", a odgovor je iznenadio mnoge:

 

- Sa Dženifer Lopez. Nadam se da možete da mi sredite dejt sa njom - rekao je još pre 22 godine Aleks, ni ne sluteći da je tom izjavom predvideo svoju sudbinu, na koju je doduše čekao dve decenije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Nakon što je ovaj snimak dve decenije kasnije obišao društvene mreže, Aleks je sada, iz potpuno nove perspektive, prokomentarisao ovaj događaj:

 

- Jednostavno sam imao osećaj - prokomentarisao je on, a ovim povodom javno se oglasila i latino diva, koja mu je putem društvenih mreža ubrzo odgovorila: "O bože... Ovo je predivno!.

 

Par se verio u martu prošle godine, ali vezu još uvek nisu krunisali brakom.

Naime, par je nameravao da sudbonosno "da" izgovori ovog leta u Italiji, međutim pandemija korona virusa pokvarila im je planove, zbog čega su ceremoniju bili primorani da odlože, a novi datum još uvek nije poznat.

 

- Slomljenog sam srca, jer smo imali neke velike planove. Ali i ja sam takva, znate šta? Bog ima veći plan, pa jednostavno moramo da sačekamo i vidimo. Možda će to biti bolje. Moram verovati da će tako i biti - rekla je nedavno pevačica.

 

 

makonda-tracker