modni vremeplov

DA LI BISTE VOLELE DA SE VRATI OVAJ TREND? Džej Lo u pantalonama koje su DOMINIRALE devedesetih (FOTO)

0

Poznata pevačica pojavila se u komadu koji je bio obožavan pre više od dvadeset godina

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je Dženifer Lopez tek gradila svoju karijeru i počela da stiče planetarnu popularnost, uglavnom smo je viđali u kombinaciji širokih pantalona koje su tek naglašavale njenu pozadinu i pružale joj udobnost i kratkih topova koji su nam otkrivali njene trbušnjake.


Ne samo Džej Lo ― sve veće muzičke zvezde devedesetih, naročito one koje su plesale, nosile su komotne pantalone širih nogavica s učkurom na dnu i kraće topove, a ovaj trend je vrlo brzo zavladao svetom.

 


Pevačica i glumica sada se ponovo pojavila stilizovana tako, i to odevena od glave do pete u zelenu boju, koja joj izvanredno stoji!


Dženifer je, naime, odgovorila na jedan od novijih TikTok plesnih izazova u emisiji Džimija Falona i za tu priliku oživela svoj prepoznatljivi look iz devedesetih i s početka dvehiljaditih, zbog čega mnoge zaljubljenice u modu koje ne trpe neudobnost radosno trljaju ruke.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Šta vi mislite ― da li bi bilo dobro da nam se ovaj element sportske mode vrati u svakodnevicu ili bi bilo bolje da ga ostavimo u prošlosti?

 

 

makonda-tracker