DUGO NISTE VIDELI NIŠTA ROMANTIČNIJE

VENČANICA ZA PRINCEZE, POLJUBAC ZA PAMĆENJE: Evo kako su Nikolina Kovač i Saša Kapor čestitali jedno drugom godišnjicu

0

Jedan od najšarmantnijih parova na javnoj sceni danas slavi

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni pevači Nikolina Kovač i Saša Kapor venčali su se u maju 2013. godine posle oko godinu dana zabavljanja, a mediji su pisali da se par zavetovao na večnu ljubav u tajnosti, nekoliko dana pre nego što je njihov sinčić Nikolaj došao na svet.


Jedan od najskladnijih parova na estradi upriličio je crkveno venčanje i proslavu svoje ljubavi tačno godinu dana kasnije u crkvi Svetog Vasilija, a najviše pažnje na društvenim mrežama privukao je Nikolinin fenomenalan izbor haljine.

 

Ipak, ono što je obeležilo ovaj dan svakako je beskrajna ljubav koja je u njihovim očima bila očigledna tada, ali ništa drugačije nije ni danas.


Pevačica se, povodom godišnjice njihove ljubavi, oglasila na društvenoj mreži Instagram i podelila fotografiju nastalu na njihovom crkvenom venčanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) on


Nije bilo savršeno, nije bilo idealno, ali ja bih opet sve ponovo, jer ljubav je to. Naših osam godina – napisala je lepa Nikolina.


Na sličan način i Saša je svojoj supruzi čestitao ovaj važan datum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sasa_kapor_official® (@sasa_kapor_official) on


Hvala ti što me voliš onakvog kakav zaista jesam. Hvala ti što sam zbog tebe postao bolja osoba. Hvala ti za naša dva anđjela i hvala ti što sam pored tebe spoznao šta je porodica i prava i iskrena ljubav ... Osam godina – poručio je iz srca pevač.

 


 

 

makonda-tracker