mnogi dane provode u svađi

GODINAMA SU ZAJEDNO, ALI OVA SITUACIJA JE VELIKI TEST: Coby otkrio kako se njegova devojka i on slažu u samoizolaciji

0

Mnogi parovi su tokom samoizolacije zbog pandemije virusa korona imali probleme u komunikaciji s partnerom zbog nesvakidašnje situacije u kojoj su se našli, a reper ističe da to kod njih nije slučaj

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Kako je istakao, reper i muzički producent Slobodan Veljković Cobi, vreme u kućnoj izolaciji provodi radno.


Od 10. marta sam u stanu i lepo mi je. Vreme u samoizolaciji provodim tako što radim neku muziku. Trenutno radim neke svoje stvari, eksperimentišem, pa ćemo videti šta će ispasti na kraju. Konačno, posle par godina, uspevam da sednem i radim ono što sam zapravo ja u biti. Dnevno radim po deset sati i osećam se društveno korisno što sedim kući – rekao je u razgovoru za Nova S.

 

Cobi inače živi sa svojom devojkom Jelenom Nikolić, na društvenim mrežama poznatijom kao Cobeliks, pa je novinare zanimalo kako ona podnosi izolaciju i da li se u zatvorenom prostoru više vole ili se možda više svađaju.


E, pa kul smo za sad. Šta znam… Ja uglavnom radim po deset sati svaki dan – otkrio je on, dodavši da Jelena dosta čita i smišlja ideje za svoje poslovne projekte. – Sad smo malo organizovaniji nego ranije zbog ove situacije, ali je sve normalno. Za sad.

 

1 / 4 Foto: Instagram


On je priznao da, iako nije "društveni tip", njemu ova situacija na neki način odgovara, ali se uželeo oca i izlaska u restoran brze hrane.

 

 

***

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker