ljubav koja traje godinama

ONA JE IZGOVORILA REČENICU KOJU ČUJETE BAR DESET PUTA DNEVNO: Znate li koja poznata lepotica je Cobijeva devojka? (FOTO)

1

Trenutno najpopularniji reper u našoj zemlji godinama je u vezi s Jelenom Nikolić, koju na društvenim mrežama sigurno znate pod interesantnim nadimkom!

foto: Instagram
foto: Instagram

Atraktivna Jelena Nikolić na društvenim mrežama je poznata kao Cobe ili Cobeliks, a interesantno je da su reper i ova lepotica imali ovako slične nadimke i mnogo pre nego što su se upoznali!

 

Ona je bila Cobe i pre nego što smo se upoznali — izjavio je Cobi jednom prilikom za Vice, kada je otkrio da upravo njen glas čujemo na početku svake pesme koju on potpisuje. Sigurno ste dobro upamtili ono Cobi, jesi ti radio traku?. Upravo je lepa Cobeliks iza nje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slobodan Veljkovic (@cobi.v) on

 

To je neka priča sa mojom devojkom. Hteo sam da stavim watermark. To i preko rade svi koji žele da im se čuje ime, da ostanu upamćeni. Ona je blejala gajbi i ja sam bio u fazonu daj molim te kaži nešto da bi mogao da stavim na svoje bitove. Ona mi je poslala bukvalno dvadeset klipova — ispričao je Cobi i objasnio da je potom iz njih isekao sve što mu treba i spojio ih u jednu upečatljivu rečenicu.

 

 

Međutim, ono što Jelenu čini jednom od najzanimljivijih mladih devojaka na sceni nema nikakve veze sa Cobijem. U pitanju je vredna i prelepa devojka koja je multitalentovana i ima nekoliko zanimljivih poslova.

 

Oni koji se dobro razumeju i prate blogove znaju i da je Jelena Nikolić jedna od prvih srpskih blogerki. Ona je, u vreme kada se proslavila, recimo, Zorannah i još neke zvučne blogerke, pokrenula blog pod nazivom Babytuna. U to vreme, atraktivna Cobeliks bila je crvenokosa i odmah se izdvojila neverovatnim darom za fotografiju i poziranje, kao i originalnošću.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker