ovako je sve počelo

KAD JOJ JE REKAO DA MU SE SVIĐA, NIJE DOBIO NIKAKAV ODGOVOR: Evo kako je Nikola Jokić započeo vezu sa ženom svog života

2

Najbolji srpski košarkaš i zvezda NBA lige uskoro će se na večnu ljubav zakleti dugogodišnjoj devojci Nataliji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio da dugogodišnju vezu sa lepom Natalijom kruniše brakom.


Svadba Natalije Maćešić i Nikole Jokića je, kako prenosi Pink, zakazana za jun, a njih dvoje se zabavljaju još od 2013. godine.

 

U jednom od retkih intervjua na tu temu, košarkaš je ispričao kako su se upoznali, i to dok su oboje još bili srednjoškolci.

 

Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije — ispričao je Nikola za magazin Gloria.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) on

 

Kako je naveo, Natalija najpre nije pokazivala nikakvu reakciju kada joj je priznao da mu se sviđa, što ga je zaintrigiralo.

 

 Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala — otkrio je Jokić.

 

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

 

 Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na Seminole State College-u. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala —ispričao je košarkaš u pomenutom intervjuu.

 

Vezom Natalije i Nikole su se jedno vreme bavili i američki mediji, koji su za nju rekli da je pravi oslonac i devojka koja stalno putuje sa njim. Bili su iznenađeni činjenicom da ga je svojevremeno pratila i u London, gde je njegov klub tada imao utakmicu.

 

 

makonda-tracker