oduševile su talentom

SEĆATE LI SE TAKMIČENJA "3K DUR"? Ana Nikolić je karijeru počela u njemu, evo koje smo sve zvezde upoznali u toj emisiji

0

Legendarna emisija koja se emitovala na Trećem kanalu bila je „odskočna daska“ brojnim mladim talentima

foto: Youtube Printscreen, Nebojša Mandić
foto: Youtube Printscreen, Nebojša Mandić

Među pevačicama koje danas važe za najpopularnije na našoj muzičkoj sceni nije malo onih koje smo prvi put videli kada su zapevale u čuvenom muzičkom takmičenju „3K dur“.

 

 

Jedna od onih koje su prvi javni nastup imale u poznatoj emisiji bila je Ana Nikolić, koja je 1998. godine pevala pesmu „Kolačići“ grupe Denis & Denis. Nastupila je jednostavnim pantalonama i zatvorenoj košulji, a sve vreme je veselo đuskala i vidno uživala u nastupu.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

Iako je i kao devojčica učestvovala u brojnim takmičenima i odnosila pobede na dečijim muzičkim festivalima, šira javnost je Jelenu Tomašević upoznala tek u emisiji „3K dur“, gde je odnela pobedu! Lepa pevačica je u finalu pevala pesmu Vitni Hjuston.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen

 

Kada je učesvovala u takmičenju „3K dur“, Katarina Kaja Ostojić imala je 15 godina, a već je tada pokazala izuzetan talenat, budući da se plasirala u polufinale!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 

Istog je uzrasta bila i Saška Janković, koja je bila najmlađi takmičar koji je došao do finala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ???? (@sashkajanx) on

 

Moje prvo takmičenje je bilo kada sam imala svega 10 godina, tada sam odnela i prvu pobedu na dečjem tamičenju. Prvo zrelije jeste emisija „3K dur“. Pevala sam svašta, na primer Golden eye, Gigolo, New York, New York... Plasirala sam se do pred finale, a učestvovala sam i u nekom „SMS“ finalu. Sećam se da sam bila najmlađi učesnik, u žiriju su bili Ana Milićević i Vladimir Graić Graja — ispričala je jednom Saška.

 

 

makonda-tracker