porodično gnezdo

TARIN KUTAK ĆE VAS POSEBNO RAZNEŽITI: Evo kako izgleda Rastin stan u srcu Vračara (FOTO)

3

Ukoliko ste očekivali ne preterano doteran momački stan, moraćemo da vas razočaramo — dom popularnog repera je je opremljen s puno ljubavi i ukusa, a Rasta očigledno mislio na svaki detalj.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Ako ste mislili da su samo dame opsednute obućom i imaju je previše, prizor iz doma Stefana Đurića Raste sigurno će vam promeniti mišljenje.

 

Naime, dobili smo priliku da na društvenim mrežama vidimo kako izgleda stan slavnog repera i bivšeg muža Ane Nikolić, a počinjemo jednim od njegovih omiljenih delova — od obuće!

 

 

Sudeći po kadrovima iz ovih snimaka, Rasta ima najmanje više desetina pari patika različitih boja i oblika. Najviše je plitkih i jednobojnih modela, ali nađe se i poneki ekscentričniji par, baš u skladu s reperovim odevnim stilom.

 

foto: Instagram

Đurić je potom svojim obožavaocima predstavio svoju kuhinju, koja izgleda kao da je pravljena u snovima neke vredne domaćice, a reper je istakao da on u njoj uglavnom priprema povrće, piše Kurir.

 

foto: Instagram

Najlepši deo stana svakako je onaj koji je Rasta s puno ljubavi opremao za svoju mezimicu Taru — u njoj je pokazao televizor, krevetac, igračke, kao i dečiji stočić sa stolicama gde se, tata i ćerka, ne sumnjamo, satima igraju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker