sve je oprostila

VARAO JU JE TRUDNU, IZMEĐU OSTALIH — I S NJENOM DRUGARICOM! Kloi Kardašijan će dobiti još jedno dete s košarkašem?

1

Iako joj je priredio niz bolnih situacija i izneverio njeno poverenje, rijaliti zvezda navodno daje sportisti drugu šansu, i to kakvu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najmlađa od sestara Kardašijan Kloi Kardašijan navodno se pomirila s bivšim dečkom Tristanom Tompsonom, s kojim ima ćerkicu Tru. Pre nekoliko nedelja, američki mediji pisali su da je par ponovo zajedno, ali da Kloi to krije od javnosti jer strahuje da će je osuđivati što je prešla preko prevare, a naročito strepi od reakcije žena.

 

To je, međutim, ne sprečava da uživa u obnovljenoj vezi s Tompsonom, pa se šuška da ima nameru da s njim dobije još jedno dete.

 

— Oduvek je želela da bude majka. Tru je ispunila njen život, ali je ostala i jaka spona između Tristana i nje i opet ih zbližila. Izjavila je da želi još jednu bebu, a verovatno će je napraviti upravo s košarkašem — tvrdi izvor blizak porodici Kardašijan za People.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Tompson je tokom čitave Kloine trudnoće viđan u provodu s nepoznatim lepoticama, a pri kraju njene trudnoće snimljeno je i kako iz njegovog stana izlazi nepoznata devojka sa skupocenom torbom. Kloi je oprostila sve Tompsonove preljube, ali ne i kada je saznala da ju je prevario s Džordin Vuds, velikom prijateljicom njene porodice i najboljom drugaricom njene mlađe polusestre Kajli Džener.

 

Vudsova se mesecima klela da s Tompsonom nije imala ništa više od poljupca, čak se podvrgla i poligrafskom testiranju u jednoj emisiji, ali porodica Kardašijan-Džener više nije razmenila s njom ni reč. S druge strane, Tristan je nastavio da se viđa s Kloi i njenim sestrama nakon što su se strasti smirile, a svoju bivšu je obasipao komplimentima na Instagramu svaki put kad objavi fotografiju.

 

Kloi i Tristan su, inače, započeli vezu dok je još njegova bivša devojka Džordan Krejg bila u drugom stanju i nosila njegovo prvo dete — dečaak po imenu Prins.

 

 

makonda-tracker