zaljubljeni do ušiju

ŠTA SE PROMENILO? Poznati par prvi put zajedno u javnosti otkad je on uhvaćen s koleginicom (FOTO)

0

Čini se da je lepa glumica definitivno oprostila suprugu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U novembru prošle godine, pevač i glumac Džastin Timberlejk (38) uhvaćen je kako se drži za ruke i mazi s koleginicom Ališom Vejnrajt (30)!

 

Iako je Timberlejk oženjen glumicom Džesikom Bil (37), s kojom ima sina Silasa (4), on nije nosio burmu u tom trenutku, a paparaci su ovekovečili ove intimne trenutke.

 

1 / 4 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Džastin je potom izdao saopštenje za javnost u kojem je istakao da je „napavio neoprostivu grešku“.

 

Ali neka bude jasno ništa se nije desilo između mene i moje koleginice. Popio sam previše te noći i kajem se zbog svog ponašanja. Trebalo je da znam. Ovo nije primer koji želim da dam svom sinu. Izvinjavam se svojoj neverovatnoj supruzi i porodici jer su prošli kroz tako sramotnu situaciju, a biću fokusiran da budem najbolji muž i otac ― istakao je tada pevač.

 

U danima koji su usledili, po Holivudu se šuškalo da je Timberlejka supruga naterala da izda ovo saopštenje jer se osećala osramoćeno, a par od tada nije viđen zajedno. Sve do danas!

 

Timberlejk i Bilova prošetali su ulicom uživajući u kafi i toplo obučeni, a ono što posebno „upada u oči“ jeste da je glumica držala supruga pod ruku i da je par bio nasmejan.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker