opekla se sa njim

PRIČA KOJA I DANAS RAZBESNI MNOGE: Ona je njega pred CELIM SVETOM dizala u zvezde, on ju je VARAO BESRAMNO i STALNO

0

55-godišnja glumica Sandra Bulok jednom je mislila da je našla onog pravog. Bilo je to davne 2005. godine kada se udala za zvezdu emisije "Monster Garage" i vlasnika kompanije West Coast Choppers, Džesija Džejmsa, ali već 2010. godine par se razveo.

foto: Profimedia

Veći deo afere događao se dok je Sandra snimala spomenuti film, a ubrzo nakon izbijanja afere Sandra je otkazala londonsku premijeru zbog "ličnih razloga".

 

On je neveru smatrao "normalnim delom života", a ubrzo se javno izvinio supruzi i deci, te se prijavio na rehabilitaciju kako bi pokušao da spasi brak.

 

"Jedna je osoba koju treba kriviti za sve i to sam ja. Moje ponašanje uzrokovalo je puno patnje mojoj supruzi i deci i strašno mi je žao zbog toga. Nadam se da će jednog dana uspeti da mi oprosti", izjavio je tada.

 

Ipak, dok je ponavljao koliko mu je žao, ali i da nije bilo tako kako dotična tvrdi, javile su se još neke žene s istom tvrdnjom o aferama, a jedna je trajala čak dve godine. Mesec dana nakon toga Sandra je prvi put snimljena tokom planinarenja bez burme, a nekoliko dana kasnije predala je papire za razvod.

 

Bila je posramljena onime što joj je učinio i u to vreme je krivila samu sebe.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Ubrzo nakon toga glumica je usvojila i ćerkicu, pa se posvetila karijeri, a 2015. godine upoznala je sadašnjeg partnera, fotografa Brajana Randela.

 

Njihov susret dogodio se slučajno, i to kada ga je angažovala za fotografisanje rođendanske proslave svoga sina.

 

"Mogu mu se diviti, biti ponosna na njega i prepustiti mu se. To je moj čovek", otkrila je. Par se u javnosti retko pojavljuje zajedno, iako su sve glasnija šuškanja i da su se venčali u tajnosti u toplini svog doma, a da su prisustvovala samo deca.

 

"Ne mogu da verujem da je Sandra Bulok volela samo mene i da sam je izdao", u jednom kasnijem intervjuu rekao je Džesi, ali niko mu nije previše verovao da to govori iz pravih razloga, već radi publiciteta i zarade.

 

2013. godine on se oženio profesionalnom vozačicom Aleksis de Džori, koju je upoznao krajem 2012. godine, a o njemu se od razvoda nije previše pisalo. 

 

 

makonda-tracker