opekla se sa njim

PRIČA KOJA I DANAS RAZBESNI MNOGE: Ona je njega pred CELIM SVETOM dizala u zvezde, on ju je VARAO BESRAMNO i STALNO

0

55-godišnja glumica Sandra Bulok jednom je mislila da je našla onog pravog. Bilo je to davne 2005. godine kada se udala za zvezdu emisije "Monster Garage" i vlasnika kompanije West Coast Choppers, Džesija Džejmsa, ali već 2010. godine par se razveo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sandra je Džesija upoznala 2003. godine, kada je usvojenom sinu Luisu za Božić poklonila upoznavanje s njim. 2005. godine par se venčao na privatnoj ceremoniji u Santa Barbari, a glumica je postala maćeha njegovoj deci iz dva propala braka.

 

 "Ovako stoje stvari: imam decu i decu sam dobila udajom. Volim tu decu i mislim da nema razlike ako tvoje dete nije biološko. Moj prioritet je ljubav", otkrila je jednom prilikom oskarovka koja je za Džejmsom izgubila glavu.

 

Krajem 2009. godine Sandra i njen suprug uvukli su se u gorku bitku za starateljstvo nad njegovom ćerkom Sani, nakon što je njegova bivša supruga morala na šest meseci u zatvor zbog neplaćanja poreza. Osim što mu je pomogla tokom višemesečne bitke za ćerku, Sandra je voljenom suprugu pomogla i u odgajanju.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Kada je 2010. godine dobila Zlatni globus za ostvarenje u filmu "The Blind Side", glumica je javno je pokazala koliko joj znači suprugova podrška.

 

"Ne iznenađuje što se moj rad poboljšao otkad sam te upoznala, jer do tada nisam znala kako je to kad ti neko drži leđa. Hvala ti". Za istu je ulogu Bulok osvojila i Oskara, ali i nagradu SAG, za koju je takođe imala emotivni govor za svoga supruga.

 

"Središ se i sedneš za sto s ljudima koje ne poznaješ. Ja te ostavim tamo samog, a ti na kraju večeri dolaziš s mejlom Morgana Frimena. Ne znam kako to radiš, ali te volim i jako si zgodan. Jako te želim", poručila mu je javno tada s pozornice na oduševljenje svih okupljenih. Bilo je to samo dva meseca pre nego što je časopis In Touch izbacio naslovnicu s njihovom fotografijom, naslovom "ultimativna izdaja" i ispovešću dotične Mišel MekGi, koja je tada priznala aferu od godinu dana s dotičnim...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Veći deo afere događao se dok je Sandra snimala spomenuti film, a ubrzo nakon izbijanja afere Sandra je otkazala londonsku premijeru zbog "ličnih razloga".

 

On je neveru smatrao "normalnim delom života", a ubrzo se javno izvinio supruzi i deci, te se prijavio na rehabilitaciju kako bi pokušao da spasi brak.

 

"Jedna je osoba koju treba kriviti za sve i to sam ja. Moje ponašanje uzrokovalo je puno patnje mojoj supruzi i deci i strašno mi je žao zbog toga. Nadam se da će jednog dana uspeti da mi oprosti", izjavio je tada.

 

Ipak, dok je ponavljao koliko mu je žao, ali i da nije bilo tako kako dotična tvrdi, javile su se još neke žene s istom tvrdnjom o aferama, a jedna je trajala čak dve godine. Mesec dana nakon toga Sandra je prvi put snimljena tokom planinarenja bez burme, a nekoliko dana kasnije predala je papire za razvod.

 

Bila je posramljena onime što joj je učinio i u to vreme je krivila samu sebe.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Ubrzo nakon toga glumica je usvojila i ćerkicu, pa se posvetila karijeri, a 2015. godine upoznala je sadašnjeg partnera, fotografa Brajana Randela.

 

Njihov susret dogodio se slučajno, i to kada ga je angažovala za fotografisanje rođendanske proslave svoga sina.

 

"Mogu mu se diviti, biti ponosna na njega i prepustiti mu se. To je moj čovek", otkrila je. Par se u javnosti retko pojavljuje zajedno, iako su sve glasnija šuškanja i da su se venčali u tajnosti u toplini svog doma, a da su prisustvovala samo deca.

 

"Ne mogu da verujem da je Sandra Bulok volela samo mene i da sam je izdao", u jednom kasnijem intervjuu rekao je Džesi, ali niko mu nije previše verovao da to govori iz pravih razloga, već radi publiciteta i zarade.

 

2013. godine on se oženio profesionalnom vozačicom Aleksis de Džori, koju je upoznao krajem 2012. godine, a o njemu se od razvoda nije previše pisalo. 

 

 

makonda-tracker