ipak nije potrajalo

ŠUŠKA SE DA JE OVO RAZLOG: Raskinuli Vuk Kostić i Ana Mihajlovska?

2

Ubrzo pošto se pročulo za navodnu vezu glumca i voditeljke, domaći mediji tvrde da je sreći došao kraj.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Tek što se pojavila vest da su se voditeljka Ana Mihajlovski i glumac Vuk Kostić zaljubili i smuvali, što do niko od njih dvoje nije potvrdio, već je obelodanjeno da su navodno i raskunuli, prenosi list Informer.

 

Ana je navodno šutnula popularnog glumca i otputovala u Ameriku sa bivšim suprugom vlasnikom Emoušna Goranom Stamenkovićem.

 

Kako saznaje pomenuti list voditeljka je Kostića ostavila nakon samo dva meseca zbog čestih svađa koje su imali.

 

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

 

 Sve je bilo super dok u javnost nije isplivalo da su zajedno. Vuku se nije dopalo što ga povezuju sa voditeljkom koja iza sebe ima dva propala braka i troje dece, pa joj je rekao da treba da povedu računa da ih paparaci ne uslikaju — ispričao je izvot za pomenuti listi i dodao da je Ana predložila da naprave pauzu, za koju Vuk nije hteo ni da čuje.

 

— Anu je sve to iznerviralo pa je odlučila da stavi tačku. Nerviralo joj je i što je Vuk stalno hteo da budu kod kuće, a ona voli da izlazi sa drugaricama — rekao je izvor i otkrio da da je par raskinuo u jednom restoranu.

 

Voditeljka je navodno samo dva dana nakon toga spakovala kofere i s bivšim suprugom i njihovom kćerkom Ivom otputovala u Njujork.

 

 

makonda-tracker