"tačka je stavljena"

DA NISU BILI U RIJALITIJU, NE BI NI STUPILI U VEZU: Marko Miljković šokirao fanove izjavom o svojoj ljubavi s Lunom Đogani

0

Do skoro jedan od najpopularnijih rijaliti parova Luna Đogani i Marko Miljković, posle pet meseci turbulentne veze i stalnih svađa, odlučili su da se rastanu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Miljković se putem Instagrama prvi oglasio i napisao da su stavili tačku na emotivni odnos, dok je Luna demantovala navode da su rakinuli zbog novca i zamolila svoje obožavaoce da ne pominju Marka u negativnom kontekstu.

 

Marko je sada gostovao u emisiji Ami Dži šou, gde je ispričao svoju verziju priče i otkrio razlog raskida, a priču je počeo sa društvenim mrežama i objašnjenjem zašto je otpratio bivšu devojku.

 

 Malo mi se Instagram smučio, ja sam izbrisao sve. To nije bilo upućeno Luni, iako se tada jesmo raspravljali, ali nismo raskinuli konačno. To nema veze sa raskidom — rekao je Marko i nastavio da priča o kraju svoje veze sa Lunom.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

 Naša veza je javno otpočeta i osećao sam potrebu da kažem. Tada se to desilo. Plasirane su sve gluposti. Glavni razlog je bio što smo vezu otpočeli u veštačkim uslovima, to je baš broj jedan. Ja tamo nisam 100 posto ja, ali jednostavno ljudi su drugačiji. Zavoleli smo se tamo, ali nije to to. Najverovatnije da smo krenuli u normalnim uslovima, ne bismo stupili u vezu. Jedna u 1.000.000 rijaliti veza opstaje — izjavio je Miljković u emisiji Ami Dži šou i dodao:

 

— Tačka je stavljena, nema šanse da se pomirimo.

 

 

makonda-tracker