sećanje

OD OCA JE NASLEDIO FENOMENALAN IZGLED I OGROMAN TALENAT: Jeste li znali da je tata Vuka Kostića bio OVAJ poznati glumac? (FOTO)

11

Neka sećanja nikada ne blede.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Mihailo Kostić Pljaka bio je glumac Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a igrao je u više domaćih filmova. Pljaku su često upoređivali sa Džejmsom Dinom, a njegov šarm, harizmu kao i talenat za glumu Vuk je nesumnjivo nasledio.

 

foto: Youtube Printscreen

On je na mene bio ponosan uvek. Otkad sam pošao kod Mike u grupu i upisao fakultet. Ču'š žao... Naravno da jeste, ali prošlo je 15 godina otkad nije sa nama. Umro je 2001.godine, ali  ja znam da i sada može da me vidi "

- iskren je Vuk dok priča o očevoj smrti, iako je očigledno da mu priča o tome i dalje teško pada.

 

Kada je čuveni Pljaka preminuo od leukemije, Vuk je imao samo 22 godine, i tek je počinjao svoju karijeru, pa mu je očeva smrt u tom periodu pala još teže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Ipak, ono što Vuk pamti to je da je imao oca za primer, te da je i danas ovakav kakav jeste zahvaljujći upravo njegovoj podršci.

 

 I znam da bih voleo bih da budem otac kakav je on bio. Voleo bih da budem ćale na tom nivou. Možda se čak i plašim da ne bih mogao da budem toliko dobar ćale kao što je on bio. Ali strah od neuspeha je neuspeh sam po sebi."

 - naveo je Vuk ranije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker