turbulentan odnos

POSLE MNOGO PERIPETIJA, SVAĐA I MIRENJA: Trudna Nadežda Biljić i Toma Panić započeli zajednički život, pa progovorili o POLU BEBE

0

Ističu da im pol bebe nije bitan, a Nadežda je progovorila i o blizancima.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nakon što su obnovili romansu posle incidenta o kojem je brujala Srbija, Nadežda Biljić i Toma Panić ruku pod ruku došli su na jedan gradski događaj i tom prilikom prvi put progovorili o pomirenju.

 

- Sve je kako treba, sve je pod kontrolom. Bilo je ljutnji i besa jedne i druge strane, polako sve to dolazi na svoje - rekao je Toma, a potom se nadovezala Nadežda:

 

- Šta ti je suđeno, od toga ne možeš da pobegneš.

Pevačica nije želela da otkrije kako je došlo do njihovog pomirenja.

 

- To je toliko duga i komplikovana priča, ali zapravo veoma jednostavna. Ta priča je za film, bukvalno - bilo je sve što je rekla, ali nije htela da detaljiše šta se događa sa slučajem u kojem je Tomu prijavila za nasilje u porodici.

Nadežda kaže da uživa u trudnoći, ali da ima promene raspoloženja.

 

1 / 6 Foto: Printscreen

 

- Deset minuta plačem, deset minuta se svađam, onda ćutim, onda sam gladna - kroz osmeh kaže Nadežda, a na pitanje da li su počeli da žive zajedno, Toma odgovara:

 

- Nismo još, ali nameravamo, neki moji prijatelji nam traže stan. Ja planiram da otpočnem neki biznis u Beogradu. Jedna beba stiže, druga je stigla danas, a to je moj pas. Mislim da bi najbolje bilo za dete da odrasta uz nas, ali i uz psa, zato što je životnjska ljubav bitna.

 

Oboje su saglasni u tome da im nije bitan pol budućeg deteta.

 

- Ja nemam želje. Sin ili ćerka, to je moje dete, to je sve normalno - rekao je Panić, a Nadežda dodala:

 

- Ja samo molim boga da bude živo i zdravo, od malih nogu maštam da imam blizance. Probaćemo drugi, treći put dok ih ne dobijemo. Šalim se. Nije mi bitno da li će biti muško ili žensko. Bitno je da to dete izvedemo na pravi put.

 

 

makonda-tracker