presrećna

REKLA JE — „DA“, NA RUCI SIJA SKUPOCENI PRSTEN: Romana Panić staje na ludi kamen, a evo ko je njen izabranik

3

Pevačica Romana Panić uskoro se udaje, javljaju domaći mediji.

foto: Damir Dervišagić Za Kurir
foto: Damir Dervišagić Za Kurir

Pevačica je u tajnosti stigla u Srbiju i odmah pokazala verenički prsten koji sada krasi njenu ruku, piše Blic.

 

Romana navodno već živi u Italiji sa svojim izabranikom, a pojavila se u Beogradu na jednoj proslavi. Na ovoj zabavi Panićeva je bila jako raspoložena, a čak je i zapevala svoje hitove.

 

 

Pre mesec dana, ovaj portal je pisao o pevačicinom zajedničkom životu s partnerom.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić Za Kurir

 

Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života — istakao je izvor blizak Panićevoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic) on

 

Nikada do sada nije bila ovoliko srećna, oseća se voljeno i zadovoljno. Život sa biznismenom joj i te kako prija, te se njih dvoje bukvalno ne razdvajaju. Kada je on na sastancima, ona uživa u šetnji gradom s prijateljicama koje je tamo upoznala ili sama obilazi razne znamenitosti i upoznaje grad. Zasad je karijeru stavila u drugi plan, te joj je najbitnije da joj na emotivnom polju cvetaju ruže — dodao je on.

 

 

makonda-tracker