ponovo u ljutice bogdana

PRE NEKOLIKO MESECI JE ZAPOČELA ZAJEDNIČKI ŽIVOT S DEČKOM: Anastasija se vratila u vilu Ražnatovića?

4

Mlada pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović vratila se u porodični dom, tvrde domaći mediji.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović se pre nekoliko meseci iselila iz porodičnog doma i otišla da živi s dečkom Đorđem Kuljićem u iznajmljenom stanu na Vračaru.
Međutim, mlada pevačica se nedavno se vratila u porodični dom.

 

Anastasija je i dalje u emotivnoj vezi sa Đorđem, ali više ne žive zajedno. Ražnatovićeva se početkom oktobra vratila u porodični dom u Ljutice Bogdana, jer se tamo najbolje oseća. Članovi njene porodice srećni su što su ponovo svi na okupu — istakao je izvor blizak Anastasiji.

 

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić


Podsećamo, Anastasija je donela odluku ovog proleća da otpočne samostalni život, a njenu odluku podržala je njena majka Ceca Ražnatović.


Ništa se nije specijalno promenilo otkad sam se preselila. Svi znamo da deca u jednom momentu u životu odrastu i da moraju da naprave sledeći korak, da li to bilo u ljubavnom smislu, da živite sa nekim ili da se osamostalite, da živite sami. U mom slučaju se ništa nije promenilo — ispričala je svojevremeno Anastasija. — Mojoj mami je, naravno, bilo krivo, jer voli da smo svi na okupu, ali i ona zna da je to normalan korak i podržala me je u potpunosti. I dalje provodimo dosta vremena zajedno. Na vezi smo non-stop. Non-stop dolazim kući. Mama nekad prespava kod mene.

 

 

makonda-tracker