tinejdžerska ljubav

DA LI STE ZNALI DA JE PRE BARBARE VOLEO ĆERKU POZNATE GLUMICE? Miloš Biković sa ovom lepoticom imao PRELEPU ljubavnu priču! (FOTO)

0

Mlada glumica i Miloš Biković i danas su u dobrim odnosima, a budući da imaju mnogo zajedničkih prijatelja često se nađu u istom društvu.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumac Miloš Biković važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni, a iako o svom privatnom životu nerado govori za medije pojedine detalje nije uspeo da sakrije.

 

Već više od godinu dana Miloš Biković zabavlja se sa manekenkom Barbarom Tatalović, a pre nje bio je u vezi sa dve srpske glumice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

I dok se o njegovoj romansi sa Brankicom Sebastijanović naširoko pisalo u medijima, mnogi su zaboravili da je Miloš bio u vezi i sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom poznate glumice Vesne Čipčić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

Miloš i Anja su zajedno studirali, a kako se pisalo njihova ljubav rodila se iz prijateljstva. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

 

Anja Alač i Miloš Biković i danas su u dobrim odnosima, a budući da imaju mnogo zajedničkih prijatelja često se nađu u istom društvu.

 

 

makonda-tracker