otac pre svega

Samo je 18 godina stariji od sina: Popularni hrvatski glumac progovorio o svom nasledniku

3

Tridesetosmogodišnji glumac sa dvadesetogodišnjim sinom, Janko Popović Volarić progovorio je o roditeljstvu.

foto: Promo
foto: Promo

Janko je nedavno zamenio Ivana Hercega u ulozi Tome u seriji Čista ljubav, koju prati pola regiona. Nekima nije poznato da je Janko, iako ima tek 38 godina, otac jednog dvadesetogodišnjaka. Janko je za Hello govorio malo više o tome:

U tih devet meseci čekanja Davida morao sam da prihvatim odgovornost i dam sve od sebe da mu budem što bolji, i time promenim dotadašnji pogled na život. Na neki način, prerezao sam svoje mladalačke godine, ali kad vidim kakvog finog i pametnog sina imam, jasno mi je da se taj rez višestruko isplatio."

foto: Promo

Otkrio je da je sa majkom svog sina, koja je nešto starija od njega, sve učinio da njihovo dete ne bude uskraćeno ni za ljubav, ni za pažnju, a nije mu falilo ni brige.

 

Janko je progovorio i o sinovljevom izboru karijere:

Ne bih imao ništa protiv da se moje dete bavi glumom, ali i bilo čim drugim što bi ga ispunjavalo. Gluma je dosta stresna, mnogo toga zavisi od sreće, stalne amplitude su neminovne, ali je i profesija koja čoveka obuzme, obogati i može da ga ispuni na raznim nivoima. Želeo bih da moj sin nađe profesiju koja će mu sve to pružiti, izbor je na njemu, a ja ću mu dati punu podršku."

 

 

makonda-tracker