mnogima su ulepšali detinjstvo

OVO JE SIGURNO NAJSLAĐA LJUBAVNA PRIČA KOJU STE DANAS ČULI: Glumce koji su pozajmljivali glasove Mikiju i Mini spojio je POSAO, a onda su počeli da žive svoju LJUBAVNU BAJKU!

0

Čuvene Diznijeve junake Mikija i Mini Maus obožavaju generacije širom sveta. Ipak, glumci koji stoje iza njihovih karaktera malo su poznati javnosti, a njihova čudesna ljubavna priča zasigurno će vas ostaviti bez teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle Leigh (@disneydanielle1928) on


Vejn Alvin i Rusi Tejlor bili su u braku čak dve decenije. Njihovu bajkovitu ljubavnu priču prekinula je Vejnova smrt 2009. godine, koji je preminuo u 62. godini od posledica dijabetesa.

 

Godinama kasnije Tejlor je javno govorila o njihovoj velikoj ljubavi, sve dok i sama nije izgubila bitku sa opakom bolešču u julu 2019. godine. Njena smrt rastužila je čitav svet, a brojni ljubitelji Diznijevih ostvarenja javno su se oprostili od nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney (@disney) on

 

- Više od 30 godina Mini i Rusi radile su zajedno i zabavljale milione. Njhovo partnerstvo okupilo je fanove na sve četiri strane sveta koji su ih obožavali - stajalo je u saopštenju čelnika Dizni studija.

 

Andrej Farago, kustos Muzeja animiranih filmova u San Francisku, izjavio je tada za američke medije da su, što se njega tiče, Tejlor i Alvin - Miki i Mini.

 

- Bili su dobroćudni, velikodušni, srdačni i ljubazni prema svakome koga su srelu. Mislim da su oni zaista otelotvorili ove likove.

 

 

 

makonda-tracker