Jedna odluka učinila ju je princezom

NIJE BAŠ SVE ONAKO KAKO JE PREDSTAVLJENO JAVNOSTI: Ovako su se ZAISTA upoznali Kejt i Vilijam!

0

Priča o upoznavanju najeksponiranijeg kraljevskog para princa Vilijama i Kejt Midlton, koju javnost sluša poslednjih desetak godina, čini se - ipak je bila malo iskrivljena

foto: Reuters / Darren Staples
foto: Reuters / Darren Staples

U biografiji o omiljenoj vojvotkinji otkriveni su novi detalji o bajkovitoj ljubavnoj priči s kraljevskog dvora. Njihova priča na prvi pogled deluje kao ona iz bajke.

Zvanična verzija glasi da su se Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali tokom studija na prestižnom Univerzitetu Sent Endruz.

 

Nakon što su diplomirali još su se nekoliko godina zabavljali, a onda je princ Vilijam 2010. godine ponosno predstavio svoju verenicu Kejt Midlton celom svetu.

 

Godinu kasnije održali su jedno od najglamuroznijih venčanja, a nedugo nakon toga postali i srećni roditelji malenog princa Džordža, zatim i princeze Šarlot, dok trenutno očekuju treće dete.

 

Ali da nije baš sve onako kako su prikazali javnosti, otkriva nova knjiga Kati Nikol, koja će kroz zanimljivu biografiju nazvanu Kejt: Buduća kraljica otkriti i kako se zapravo upoznao omiljeni kraljevski par.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker