ljubav koja traje godinama

ONA JE IZGOVORILA REČENICU KOJU ČUJETE BAR DESET PUTA DNEVNO: Znate li koja poznata lepotica je Cobijeva devojka? (FOTO)

1

Trenutno najpopularniji reper u našoj zemlji godinama je u vezi s Jelenom Nikolić, koju na društvenim mrežama sigurno znate pod interesantnim nadimkom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Nikolić (@_babytuna) on

 


Ipak, ono što mnogi ne znaju o njoj jeste i da Jelena radi u Pozorištu na Terazijama kao inspicijent.


Posao inspicijenta je vrlo dinamičan i odgovoran, pogotovo kada su u pitanju predstave sa toliko učesnika kao što ima Pozorište na Terazijama koje se bavi mjuziklom. Ja sam neko ko je odrastao u pozorištu i zaljubljena sam u njega, i mislim da ga nikada ne bih menjala za posao od devet do pet — istakla je ona.

 

Kada je reč o njenoj vezi s jednim od najcenjenijih domaćih repera, ona je otkrila da je njeno poznanstvo sa Cobijem počelo i trajalo i pre nego što su započeli vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slobodan Veljkovic (@cobi.v) on

 

Cobi i ja smo se upoznali pre mnogo godina, preko 10 sigurno, imali smo neke zajedničke prijatelje. Upoznali smo se na jednom rođendanu, i zapravo se uopšte nismo svideli jedno drugom. Sećam se kroz par sledećih susreta da smo čak imali i nekakve besciljne rasprave, nije bilo naznaka da ćemo se ikada družiti, a kamoli biti u vezi. Dilemu oko nadimka ćemo lako rešiti. Cobe je izveden nadimak iz mog originalnog nadimka Cobeliks koji koristim na društvenim mrežama od kako ih imam, i lagala bih kada bih rekla da se ne iznerviram malo svaki put kada čujem da neko misli da sam ja Cobe jer je on Cobi — iskrena je Jelena.

 

 

makonda-tracker