ljubav koja traje godinama

ONA JE IZGOVORILA REČENICU KOJU ČUJETE BAR DESET PUTA DNEVNO: Znate li koja poznata lepotica je Cobijeva devojka? (FOTO)

1

Trenutno najpopularniji reper u našoj zemlji godinama je u vezi s Jelenom Nikolić, koju na društvenim mrežama sigurno znate pod interesantnim nadimkom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Nikolić (@_babytuna) on

 

Ispostavilo se da stvarno jeste superzabavno, ali pre svega zahtevno. Za jedan post morate da osmislite kombinaciju, da nađete dobru dušu koja će da izdvoji svoje vreme da vas fotografiše, zatim odabir i obrada fotografija u moru, čini se, istih. Blog je nešto za šta zaista morate da izdvojite vreme. Zoranu sam upoznala na nekom od blogerskih okupljanja, u to vreme je bilo svega nas desetak. Zorana je neko kome ja skidam kapu za istrajnost u ovom poslu, takođe je neko ko se borio sa svim i svačim na tom putu, mislim da ja to ne bih uspela — ispričala je ona jednom prilikom za Ženu.


Ova lepotica je potom s modnog bloga prešla u Instagram beauty blogerke i u tome je, ponovo, jedna od najboljih!

 

 

I sama sam neko ko pre nego što kupi proizvod pročita recenzije na forumima i blogovima, tu zapravo odlučim da li ću da dam šansu nečemu ili ne. Želela sam da upravo takav bude moj bjuti nalog, pomoć svima ukoliko imaju nedoumice, ali bez uvijanja, vrlo direktno i vrlo iskreno. Za sada uživam u tome i apdejtovaću ga sve dok se budem tako osećala — objasnila je ona.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker