Rame uz rame s velikim zvezdama

"DRAGAN NIKOLIĆ MI JE UZOR": Reper Mili uplovio u glumačke vode, a evo koje scene su mu NAJTEŽE PALE

0

Rame uz rame s velikim zvezdama poput Vojina Ćetkovića i Branke Katić, jednu od glavnih uloga, delinkventa Stanka, u novoj seriji „Grupa“ odlično je izneo Marko Milivojev, poznatiji pod nadimku Mili.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Reper je dobio ulogu dilera, a kuriozitet je da je i u privatnom životu takođe imao problem sa zakonom. Naime, Milivojev je, prema pisanju medija, pre nekoliko godina završio iza rešetaka zbog nelegalnih radnji, a može se reći da će ulogom problematičnog momka dati omaž svojoj ružnoj prošlosti.

 

- Nisam imao posebne pripreme za snimanje, sve išlo spontano i prirodno, tako da sam izgleda rođen za glumu. Ponosan sam stvarno i zadovoljan i svojom ulogom i celim projektom i svim kolegama. Svaka im čast, stvarno smo odlično odigrali svi, svako svoj deo, i biće ovo, nadam se, veoma uspešan projekat - kaže reper.

 

foto: Nemanja Nikolić

Mili objašnjava da mu je Stanko veoma blizak.

 

- Najteže su mi bile verovatno, što ćete tek videti, neke scene u kojima su plakanje i suze, pošto ja po prirodi ne plačem baš često, i onda sam se malo tu borio, ali to je jedino što mi je bilo teže. Ali imao sam kroz život dosta sličnih primera i mnogo ljudi sam upoznao, tako da sam nekako lako našao taj spoj između mene i lika. Nadam se da sam ga odigrao verodostojno. Reditelji su očekivali da ću najviše problema imati s ljubavnim scenama. Međutim, bilo teško, ali smo se brzo uigrali. Meni je to prirodno, rekao sam: „Samo upalite kameru“ - konstatuje glumac.

 

Autori serije „Grupa“ su Uroš Tomić i Dragan Gaga Đurković, a u njoj ćemo pratiti tri priče - borbu kriminalističkih klanova, policiju i tinejdžere u paklu droge.

 

- Serija „Grupa“ šalje važnu poruku. Ovo je realnost u kojoj živimo. Klinci upadaju u situacije koje nisu dobre. Roditelji i oni će kroz seriju videti kako da ih izbegnu. Drugačija je od svega na našem TV i svako treba da je pogleda - zaključuje Mili.

Mili nije imao tremu dok je snimao seriju, a kako ističe, najviše su mu pomogli Vojin Ćetković i Mima Karadžić, koji glumi njegovog oca.


- Dragan Nikolić mi je glumački uzor - kaže reper.

 

 

makonda-tracker