Godinama bili prijatelji

Rejčel Vajs: Mislila sam da udaja nije za mene sve dok nisam upoznala Danijela Krejga

0

Kao mlađu krasila ju je neverovatna nezavisnost, izbegavala je romantične komedije jer su za nju bile sulude... a onda je upoznala njega. To poznanstvo promenilo joj je život.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rejčel Vajs tvrdi da joj je "ljubav jednostavno dogodila" sa dve godine starijim kolegom, atraktivnim glumcem Danijelom Krejgom, sa kojim se dugo samo družila.

To je vrlo lična, vrlo privatna stvar. Ne mislim da je naša veza nešto naročito drugačija od ostalih, sem što smo oboje pod budnim okom javnosti", bila je iskrena glumica nadovezujući se na temu.

Danas, par ljubomorno čuva detalje veze daleko od javnosti, ali u kratkom intervjuu Rejčel je odlučila da podeli sledeće:

Činjenica je da da sam mislila da se nikada neću udati. To nije bila vrsta ambicije koja me je zanimala. Zapravo, baš suprotno od toga. Nisam čak mogla da se povežem ni sa romantičnim komedijama u kojima je brak čitava poenta priče. Međutim, onda se to jednostavno srećom dogodilo u jednom mnogo zrelijem trenutku", izjavila je ona.

Prijateljstvo između Rejčel i Danijela prerasla je u ljubav tokom zajedničkog projekta. U pitanju je psihološki triler "Dream House" iz 2010, a likovi koje su tumačili bili su u vezi. Već naredne godine venčali su se u Njujorku.

 

foto: Profimedia

U istom intervjuu, glumica se osvrnula i na aktuelna dešavanja koja potresaju Holivud.

 

 

Zlostavljanja su nažalost vrlo česta pojava u šou biznisu. Moja koleginica i drugarica Sofi Diks bila je napadnuta od strane Harvija Vajnstajna kada je imala 22 godine i praktično čitavog života je pričala o ovom događaju, svakome ko je želeo da je sasluša. Međutim, činilo se da nikoga nije briga. U ovoj situaciji, sada sve se vrti oko novca i moći, moći koja je ovim ljudima ponestala - Vajnstajnu, Bilu Orajliju, Čarliju Rouzu. To nije najoptimnističnija stvar za reći, ali nažalost to je istina", zaključila je ona.

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker