vredelo je čekati pravog

Nikad nije kasno: Ove slavne dame su pravu ljubav pronašle tek posle 40. godine - i nikad ih nismo videli ovako srećne!

2

Ako ste ikada nakon bolnog raskida u dvadesetim godinama pomislili da je to kraj vašeg ljubavnog života, priče ovih poznatih lepotica definitivno će vam promeniti mišljenje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za ljubav ne postoji pravo vreme, niti pravo životno razdoblje. Gospodin Pravi može biti neko koga upoznate i zavolite još u srednjoj školi, ali i neko ko ukrade vaše srce u zrelim godinama - jednostavno, nikad se ne zna gde se krije i čeka istinska sreća.

 

Ovaj drugi slučaj zadesio je nemali broj slavnih dama, a mi vam predstavljamo najlepše ljubavne priče koje su se ženama iz svetskog šou-biznisa dogodile tek nakon 40. godine.

 

Gven Stefani

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Bivša članica grupe No Doubt razvela se od Gevina Rozdejla u 46. godini. Razvod ju je zatekao nedugo nakon trećeg porođaja i bio je buran, ali i neminovan - suprug ju je varao s dadiljom njihove dece.

 

 

U tim bolnim trenucima, Gven Stefani nije se ni nadala da je prava ljubav tek čeka, ali ona joj se zaista dogodila. Naime, tokom snimanja muzičkog takmičenja The Voice ona se zbližila s kantri pevačem Blejkom Šeltonom, koji je baš u tom trenutku, takođe, prolazio kroz razvod do kog je došlo jer ga je uspruga varala. Par se povezao, sprijateljio, a potom su se i zaljubili do ušiju! Danas su nerazdvojni, a u Holivudu se šuška da čeznu za zajedničkim potomstvom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker