megan ga je očarala

Prokockale su šansu da postanu vojvotkinje: Slavne lepotice koje je ljubio princ Hari (FOTO)

1

Na listi bivših devojaka sina princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane nema malo poznatih imena...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl zvanično su vereni posle godinu dana veze, a najavljeno je da će se svadba održati u proleće 2018. godine.

 

Megan neće biti princeza nakon udaje za Harija, a britanski mediji pišu da će njena titula verovatno biti vojvotkinja od Saseksa.

 

Ko ne pamti vreme "pre Megan", ne pamti i da je Hari "loš momak" britanske kraljevske porodice - golišave slike s "pokera s društvom", devojke, pijanstva...

 

Ni Kejt Midlton ovo nije doživela: Britanska kraljevska porodica zbog Megan Markl prekršila sopstveno pravilo

 

Ovog puta ćemo o devojkama! Bivšim devojkama.

 

Najpoznatija je Kresida Bonas, manekenka i glumica. Mediji su šuškali da će par "svaki čas objaviti veridbu", ali su zatim objavili da se rastaju.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Hari je 2012. godine navodno bio u vezi s pevačicom Moli King. Fotografisani su prvi put 2010. godina na polo meču, potom na žurci u jednom noćnom klubu... Spojila ih je Harijeva rođaka Zara Filips, ali Moli je oduvek ćutala kada bi je pitali o vezi s prestolonaslednikom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Pre Moli i Kreside bila je Čelsi Dejvi - Harijeva "najveća ljubav" s kojom je bio u višegodišnjoj vezi.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Očigledno da ni danas 32-godišnja biznismenka nisu bili jedno za drugo... Ona je o vezi s princem rekla da je bilo "divno i zastrašujuće".

 

Među Harijevim cicama su još i Astrid Harbord, s kojom se viđao 2009. godine i zbog koje je bio na "ilegalnom rejvu u Londonu" i koja je prisustvovala Vilijamovom venčanju, potom voditeljka Karolin Flek, čak navodno i Eli Gulding. Hari i pevačica su se navodno lepo proveli na jednom polo događaju prošle godine, a pojedinci tvrde da su se i ljubili.

 

Astrid Harbord

 

 

A post shared by Annabel's (@annabelsmayfair) on

Karolin Flek

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Eli Gulding

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Šta god ko pričao, Megan je pobedila!

 

1 / 24 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker