više se ne kriju

Mislili su da ih niko ne gleda: Princ Hari i poznata glumica prvi put uslikani kao bilo koji zaljubljeni par (FOTO)

0

Pre nekoliko dana su se prvi put pojavili na istom javnom događaju, ali nijednom nisu prišli jedno drugom... Međutim, kad misle da ih niko ne primećuje, oni se ne stide pokažu naklonost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Vest o tome da bivši suprug Megan Markl snima serijal inspirisan njihovom vezom nije ni malo uznemirila kraljevski par koji trenutno uživa u zajedničkim trenucima u Torontu gde se odvijaju Invictus Games, sportske igre za povređene ratne veterane, piše Stil.

 

Njegova osveta biće žestoka: Bivši muž verenice princa Harija priredio neprijatno iznenađenje kraljevskoj porodici

Tradicionalno takmičenje pod pokroviteljstvom princa Harija, a s obzirom na to da američka glumica u Torontu snima seriju "Odela" – bila je to prava prilika za prvi "pravi" javni izlazak u kojem mlađi brat princa Vilijama nije ispuštao svoju voljenu iz ruke.

 

foto: Profimedia

Iako su već viđeni zajedno kada su u pitanju službene obaveze britanskog princa – jedan put na polo utakmici, drugi put na svečanom otvaranju Invictus Games u Kanadi – nikada do sad nisu čak niti sedeli jedan pored drugo, a sada su stigli držeći se za ruke i potpuno neopterećeni fotografima.

 

U kraljevsku porodicu stiže holivudska zvezda: Princ Hari zaprosio lepu glumicu

Slavna glumica je za prvi službeni izlazak sa svojim dragim obukla belu košulju i pocepane farmerke, dok je princ nosio polo majicu posvećenu sportskim igrama.

 

Došli su da pogledaju teniski meč, a u pauzama razgovarali sa obožavateljima na tribinama.
 

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

1 / 11 Foto: Profimedia
makonda-tracker