ne skida osmeh s lica

Marina Kotevski: Kad pomislim da ćemo prvu godišnjicu proslaviti s našom bebom, to me čini veoma srećnom

0
Atraktivna voditeljka Marina Kotevski, koja uskoro ulazi u osmi mesec trudnoće, uživa u svakom danu blagoslovenog stanja i s nestrpljenjem očekuje proleće kada će ona i njen suprug Aleksandar Mandić postati roditelji naslednika koji će im biti najlepši poklon za godišnjicu braka
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Voditeljka emisije Venčanje od A do Da Marina Kotevski (31) i njen suprug, sportski menadžer Aleksandar Mandić (34), pripremaju se za najvažniji događaj u njihovim životima – dan kada će postati roditelji. Marina je na pragu osmog meseca trudnoće, a budući da je sve vreme veoma aktivna na poslovnom polju, tek nedavno saznalo se da je u drugom stanju.

 

- Da ćemo moj suprug i ja postati roditelji, odavno znaju naši dragi i bliski ljudi, s kojima smo podelili radosnu vest nedugo nakon što smo i sami saznali. Od kolega iz medija to, očigledno, niko nije primetio, što i ne čudi jer sam ja sve vreme radila, a nisam mnogo dobila na kilaži. Pustila sam da vreme učini svoje, kao što je i bilo – s osmehom na licu počinje priču buduća mama i otkriva kako se osećala kada je saznala da je u drugom stanju.

 

- I pre nego što smo se venčali, Aca i ja razgovarali smo o tome kako želimo da se ostvarimo kao roditelji. Bio je to logičan sledeći korak u našem odnosu, ali kao što imam običaj da kažem, takve stvari se ne planiraju. U tom smislu, jesmo se iznenadili, ali oboje smo bili presrećni kada smo saznali. U trenutku kada shvatite da ćete postati roditelj, bude vam jasno da će se neke stvari promeniti, ali to me ne plaši. Tokom trudnoće uvidela sam da je sada zaista pravo vreme da se ostvarim kao majka i iz dana u dan, kako vreme odmiče, sve sam srećnija i svesnija toga da će naša porodica postati bogatija za jedno dete. Aca se najviše obradovao kada je saznao da ćemo postati roditelji. U trenutku kada sam dobila konačnu potvrdu da sam u drugom stanju, bili smo zajedno. Samo sam stala pred njega, klimnula glavom i počela da se smejem, na šta je on skočio od sreće, počeo da me grli i ljubi. Zaista je presrećan, veoma je brižan, nežan i sigurna sam da će se odlično snaći u novoj ulozi. Naravno, naše porodice sa istom radošću primile su lepu vest, pružajući nam maksimalnu podršku – ističe Marina koja odlično podnosi drugo stanje i uživa u svakom danu.

 

- Posle prvih nekoliko meseci, kad sam imala blage mučnine i pad energije, sve se, uslovno rečeno, vratilo u normalu. Hvala Bogu, moja trudnoća protiče bez ikakvih problema, pa mogu da kažem da sve podnosim veoma dobro. Ništa značajno nije se promenilo ni u pogledu nekih životnih navika, ishrane, sna… S obzirom na to da već nekoliko godina idem na jogu, nastavila sam i sa tom aktivnošću i moram priznati da mi veoma prija. Naravno, zna se koje vežbe smem da radim. Apetit mi se nije značajno povećao, samo pratim savete doktorke – kaže voditeljka koja ni u osmom mesecu nije usporila tempo pa je i dalje i te kako aktivna na poslu.

 

makonda-tracker