Gagi Đogani: Nisam nasilnik, ni narkoman

Lider dens grupe Fanky G, Gagi Đogani, otkriva kako je preboleo bivšu suprugu Anabelu, objašnjava zašto još nije spreman za novu vezu i priznaje da je bio podložan porocima i preljubama u braku
14
1 / 2 Foto: Andreja Damnjanović

Frontmen dens grupe Fanky G, Gagi Đogani, godinu dana nakon razvoda od pevačice Anabele Đogani sa kojom ima dve ćerkice, trinaestogodišnju  Lunu i četvorogodišnju Ninu, ponovo proživljava momački život. Iako ističe kako mu je krah braka teško pao, poznati denser ne krije da mu nije bilo prijatno kada je nedavno svoju bivšu izabranicu gledao u naručju manekena Mladena Radulovića dok su boravili u kući Velikog brata. Gagi  nakon svega žali zbog raspada nekada stabilne zajednice, i dok objašnjava da pati zbog razdvojenosti od dece, tvrdi da prema nekadašnjoj izabranici više ne oseća ništa. Njegovo srce već godinu dana nije uspela da osvoji nijedna devojka, pa čak ni kako kaže, aktuelna pevačica benda Fanky G, Marina Uzelac, koja je u grupi nasledila njegovu bivšu dragu. Medijske spekulacije da je sklon narkoticima i kako u njima uživa već godinama, Gagi odlučno negira, ali priznaje da je svojevremeno bio podložan porocima. U otvorenom intervjuu za Story, Đogani čije učešće u rijaliti šou programu Farma producenti ove emisije nisu želeli da potvrde sve do trenutka kada je magazin Story poslat u štampu, otkriva kako podnosi samoću, u kojim momentima je plakao, ali i šta najviše zamera bivšoj supruzi.

Story: Tokom Anabelinog boravka u kući Velikog brata izjavljivali ste da ne postoji šansa da ona i Mladen uplove u vezu. Zašto ste bili sigurni u to?

- Njih dvoje kao par po svom mentalnom i emotivnom sklopu nisu jedno za drugo i zbog toga sam to rekao.

Story: Mislite li da će njihova veza opstati?

- Nezahvalno je pričati o tome. Mladen lepo izgleda, ali ne poznajem ga da bih o njemu mogao da donosim sud, dok je Anabela veliki emotivac koji traži da je neko voli i da ona voli. Uvek je iskrena, u sve ide srcem, naivna je i previše veruje ljudima, a neko takav u vezi teško opstaje i obično iz nje izađe kao gubitnik.

Story: Smatrate li da bi je Mladen mogao  povrediti?

- On je imao svoju misiju koju je ispunio, a to je da postane VIP. Mladen se nije pokazao kao dovoljno zainteresovan za Anabelu, a ona nije skrivala da joj je stalo do njega. Sve što je rekla sigurno je i mislila jer ne ume da laže. Zaljubila se u njega.

Story: Koliko vam je bilo teško kada ste gledali bivšu suprugu kako razmenjuje nežnosti s drugim muškarcem?

- Nisam bio ravnodušan, bilo mi je čudno i neprijatno. Međutim, ništa više od toga nisam osetio.

Story: Niste bili ljubomorni?

- Nisam. Mislim da me je ta veza između njih na neki način potpuno ohladila i prizemljila.

Story: Pisalo ste da ste izjavili kako je Mladen muška sponzoruša.

- On je poznat kao bivši dečko folk pevačive Seke Aleksić i sadašnji Anabelin, ali nikada nisam rekao da je muška sponzoruša. Možda je nešto slično tome.

Story: Tokom njenog boravka u kući delovalo je kao da Anabelu i dalje volite. Jeste li poželeli da se pomirite sa njom?

- Možda je tako delovalo jer ljudi to tako žele da vide. Naši fanovi nam stalno govore kako bi voleli da se pomirimo, ali mislimo da je najpametnije to što je svako od nas krenuo svojim putem. Između Anabele i mene ne postoje emocije, ni ljubav, ni mržnja. U super smo odnosima i ne postoje razmerice koje nismo rešili.

Story: Koliko vam je bilo teško da prihvatite činjenicu da nakon mnogo godina više niste zajedno?

- Bilo mi je teže da podnesem činjenicu da ću ubuduće živeti sam, nego što sam patio za njom. S ove distance siguran sam da je naših nekoliko poslednjih godina bilo samo navika. Pošto je ona dete razvedenih roditelja mislim da je na silu želela da održi našu zajednicu, ali najpametnije što smo mogli da uradimo jeste da se razvedemo.

Story: I za kamenom, kada ga godinama nosimo u džepu i naposletku izgubimo, čovek zažali. Koliko vam je nedostajalo njeno prisustvo u kući, u spavaćoj sobi...

- Nedostajalo mi je jedno vreme, ali posle nekoliko meseci navikao sam se, ipak adaptacija na novonastalu situaciju još traje.

Story: Da li ste nekada zaplakali zbog svega što vam se dogodilo?

- Veoma sam emotivan, iskren do srži i dešavalo mi se više puta da zaplačem.

Story: Zbog čega je po Anabelinom ulasku u VIP Veliki brat, o vašim ćerkama vodila računa njena drugarica?

- To je bila Anabelina želja, ali kada je njena drugarica napravila nekoliko propusta, odlučio sam da ih dovedem kod sebe.

Story: Kako su devojčice reagovale kada su gledale mamu u šouu?

- Mlađa nije bila ni svesna gde je njena mama i šta radi. Znala je da je otišla negde i da treba da se vrati. Starija je bila protiv toga, imala je problema u školi jer se Anabela ljubakala pred kamerama.

Story: Da li vam prija momački život?

- Trenutno sam ispunjen i ne patim. Fale mi deca, za njih živim i uvek želim da ih vidim.

Story: Koliko često ih viđate?

- Mogu da ih uzmem kad god poželim.

Story: Da li je bilo suza na rastanku i koliko vam je bilo teško kada su se njih tri preselile u novi stan?

- Anabela je tražila razvod i ja sam to hladno prihvatio. Otišli smo u sud i sporazumno se razveli jer je to bilo najbolje za oboje. Bilo mi je teško jer je jedan deo mog života nepovratno prošao.

Story: Kako su ćerkice reagovale?

- Starija nam je savetovala da se razvedemo, govoreći nam da je bolje i to nego da se stalno svađamo. Mlađa tek sada postaje svesna šta se dogodilo, ali smatram i nadam se da su i jedna i druga to prevazišle bez posledica.

Story: Koliko često one insistiraju da dođu kod vas?

- Često, pogotovo Nina jer je mnogo vezana za mene. Starija je zaokupljena simpatijama, školom i svojim aktivnostima.

Story: Jeste  li strog i ljubomoran otac?

- Sa Lunom imam iskren odnos, o svemu pričamo i jedno drugom u potpunosti verujemo.

Story: Vaša bivša supruga ispričala je da ste je zlostavljali tokom braka, nakon što ste vi to i sami otkrili. 

- Nije mi se dopalo što je moja bivša žena to rekla, a ni način na koji je to izjavila. Nije mi smetalo šta je pričala, već što se slikala sa našom decom. Dovela me je u situaciju da me obe pitaju kako mi se sviđaju njihove slike u novinama i da li su lepe, a ja nisam znao šta da im kažem. Ona mi se nakon toga izvinila i priznala da se ogrešila o mene, što je  nekoliko puta ponovila i u kući.

Story: Šta vas je najviše pogodilo?

- Predstavila me je kao nasilnog batinaša, a za to se krivično odgovara. Mislim da nakon toliko godina braka to nisam zaslužio od nje, ali nisam ljut. Sve i da je tačno to što je izgovorila, mislim da zbog naše dece nije bilo u redu da u javnost iznosi detalje našeg dugogodišnjeg zajedničkog života.

Story: Pa da li ste je tukli ili niste?

- Dešavalo se da se dva ili tri puta da se potučemo, ali više puta je udarila ona mene, nego ja nju. Smatram da je to u braku normalna stvar i ne smatram to zlostavljanejm.

Story: Pre nekoliko meseci izjavili ste da ste često varali bivšu suprugu.

- Pre nego što se mlađa ćerkica rodila, Anabela je bila zaljubljena u bivšeg repera Marka Jankovića, a i ja sam počinio preljube zbog kojih se danas kajem. Oboje smo jedno drugom sve priznali, odlazili kod bračnog savetnika kako bismo spasili brak, a nakon toga naša ljubav je opet procvetala i rodila se naša Nina.

Story: Da li je za ovih godinu dana koliko ste slobodni neka dama osvojila vaše srce?

- Nije, čak ni nakratko. Nisam bio zaljubljen ni u jednu ženu. Poljubaca jeste bilo s jednom, ali ništa više od toga. Voleo bih da sam zaljubljen i da imam ženu sa kojom bi mogao da delim životni prostor.

Story: Često se komentariše da ste zavisni od narkotika?

- U mladosti sam probao marihuanu, ali ništa više od toga. Nikada nisam konzumirao nikakve druge opojne droge.

Story: Pijete li alkohol?

- Kada izađem sa prijateljima, popijem nekoliko piva, ali trudim se da ne preterujem.

Story: Kako je publika prihvatila vaš novi album Pali anđeo sa novom pevačicom Marinom Uzelac?

- Odlično. Napravio sam nešto drugačije u odnosu na prethodne albume, vratio sam se zvuku devedesetih koji je danas veoma popularan. Plašio sam se kako će publika prihvatiti Marinu, ali ona se odlično snašla i odmah osvojila njihova srca.

Story: Koliko ste zadovoljni novom pevačicom, za koju se spekulisalo i da vam je devojka?

- Marina iza sebe ima dosta javnih nastupa jer je trinaest godina nastupala kao plesačica. Prezadovoljan sam, odlično peva, igra i izgleda. Mislim da je fenomenalna zamena za Anabelu. Ali, ničega nema među nama, a takve priče su se pronele jer je ona zgodna. Nas dvoje smo trenutno zaokupljeni promocijom novog albuma, a sve ostalo je u drugom planu.

Story: Izjavljivali ste da ćete biti jedan od učesnika rijaliti šou programa Farma. Zašto vam je to interesantno?

- Iako ne volim takve emisije postoji nekoliko razloga zbog kojih želim da uđem na Farmu. Prvi je što bih hteo da se ljudima predstavim u pravom svetlu jer imam utisak da me publika nakon razvoda od Anabele doživljava kao negativca, a to zaista nisam. Pored toga, želeo bih da testiram sebe i vidim koliko mogu da izdržim, a jedan od razloga je i popularnost koju pruža šou.

Moni Marković

makonda-tracker