Sandra Obradović: Udata sam za Huan Marka

1
Popularna manekenka i učesnica rijaliti programa Farma, Sandra Obradović, otkrila je čitaocima Story portala da je trenutno posvećena samo sebi, kao i da uskoro planira da otputuje u Italiju i tamo okuša svoju sreću
foto: TV Pink
foto: TV Pink

Kada su je široke narodne mase upoznale u rijaliti programu Farma, manekenka Sandra Obradović zračila je skromnošću i neposrednošću i time osvojila publiku i zaslužila treće mesto. Ovom prilikom lepotica iz Požarevca odgovorila je na vaša pitanja i otkrila da trenutno nema emotivnog partnera, da se najbolje opušta uz pesme Svetlane Cece Ražnatović, kao i da će uskoropočeti da se bavi voditeljskim poslom. Nije se uplašila ni da kaže kako se osećala tokom neprijatnih scena sa Viktorijom tokom takmičenja na Farmi, a za sve obožavaoce jačeg pola iznela je i svoje mišljenje o slikanju za magazin Playboy.
Pošto otvoreno priznaješ da ti je Ceca Ražnatović omiljena pevačica, da li si možda zbog toga imala neke probleme dok si radila na DM SAT televizji? Tanja Kovač

- Nisam imala nikakvih problema. Odrasla sam na Cecinim pesmama i obožavam njenu muziku.
Šta trenutno radite i kad vas možemo očekivati kao voditelju na televiziji? Kostić Daliborka

- Trenutno uživam i počinjem da spremam ispite, a uporedo spremam i nešto lepo, tako da me na televiziji možete očekivati vrlo uskoro.
Jesi li slobodna (bez dečka)?
Jovičić Milenko
- Slobodna sam, nemam trenutno dečka. Posvećena sam sebi i nekim svojim ciljevima i željama. Želim i da mi se emocije iskristališu i utisci slegnu. Zadovoljna sam i to mi je najbitnije.
Kako to da si pričala, zezala se, nestajala sa Igorom, za koga si izjavila za Svet da se groziš takvih, a on ništa slično nije rekao za tebe ni na Farmi, ni po izlasku, a to dovoljno govori o njemu kao čoveku? Mina Todorović

- Nisam izjavila da se grozim Igora, već da nije moj tip muškarca. Inače mislim da je Igor skroz OK momak i stvarno nemam razloga da bilo šta loše kažem o njemu.
Da li bi htela da se udaš za Marka? Kristina Drasković

- Hahaha, pa ja sam se već udala za Huan Marka, tako da ne mogu ponovo.
Da li je tačno da postaješ zaštitno lice Pompeje i da ideš u Italiju?
Samo napred, mala, grabi svoju sreću. Biljana Dimić
- Hvala. Tačno je. U martu putujem u Italiju na pregovore, i baš jedva čekam da probam odličan veš i odlične pidžamice. Biće mi zadovoljstvo da radim za tu prestižnu italijansku kuću veša i budem njihovo promotivno lice.
Na Farmi si bila jako prirodna i to je super, ali šta smatraš svojom najvećom manom?
Milica Katić
- Svi imamo i mane i vrline. Ja se uvek trudim da vidim one pozitivne strane kod ljudi, a što se mojih mana tiče, imam ih baš mnogo. Često se dvoumim, često vagam, treba mi mnogo vremena da donesem konačnu odluku.
Šta najviše voliš da slušaš i koji ti je omiljeni film?
Da li bi volela da se baviš glumom? Veliki pozdrav... Ana Nikolajević
- Volim muziku i biram je prema raspoloženju. Stvarno sve slušam, a najviše Cecu. Imam nekoliko omiljenih filmova: Troja, Osveta, Vegas za dvoje... Volim romantične komedije i istorijske filmove.
Šta planiraš u skorijoj budućnosti i da li ćeš stvarno voditi novu sezonu Farme? Jovana Mirković

- Planiram da završim Fakultet za kulturu i medije, a uporedo planiram da se bavim medijima, jer me to interesuje i smatram da je to moja budućnost. Svakako ću se baviti i dalje manekenstvom, mada su mi mediji prioritet.
Da li bi učestvovala u VIP Velikom bratu? Tamara Backović

- Za mene je Farma bila veliko životno iskustvo i veliko iskušenje, tako da trenutno ne mogu da razmišljam o učestvovanju u nekom sličnom rijaliti šou programu, mada sam sigurna da bih mogla ponovo na Farmu. Sada sam mnogo jača i spremnija, a i naučila sam mnoge od farmerskih poslova, pa mi ne bi bilo teško.
Da li je ova prelepa devojka koristila nešto od estetske hirurgije i kako je uspela da se uzdrži od reakcije kada je Viktorija prosipala šećer i pepeo? Branka Rajković

- Hvala. Nisam još ništa radila, mada nemam ništa protiv estetske hirurgije. Ako budem osetila potrebu, verovatno ću nešto uraditi, ali, za sada sam zadovoljna sobom. Jako sam tolerantna osoba, što se dalo i videti. Smatram da je veličina čoveka u praštanju, tako da sam se trudila da Viktoriju razumem, iako priznajem da mi je tada bilo baš teško. Žao mi je što je ona tako odreagovala, bez realnog razloga.
Šta misliš da li između tebe i Marka postoji neka ljubav? Tamara Percić

- Trudim se da ne mislim o tome.
Šta bi sve učinala za pravu ljubav? Ema

- Prava ljubav je nešto najlepše što se može dogoditi u životu i vredna je svega. U ljubavi se potpuno predajem.
Da li sa nekim sa Farme čujes često? Lola O
stojić
- Čujem se, ali ne baš često.
Na šta ćeš potrošiti novac koji si zaradila u farmi?
Nataša Živadinović
- Za kupovinu stana u Beogradu. Osvojila sam treće mesto i nagrada je prilično dobra, mnogo sam srećna zbog toga i mislim da je najbolje taj novac uložiti u kupovinu nekretnine.
Da li si ljubomorna zbog toga što će Marko da snimi pesmu sa ćerkom Vesne Zmijanac? Anđela Kostić

- Ne, zaista nema razloga.
Da li bi prihvatila ponudu da se slikaš za časopis Playboy?
Nikita Potise
- Uh, to je baš teško pitanje, ne znam. Mislim da još nisam spremna za tako ozbiljno slikanje. Morala bih baš dobro da razmislim o tome.

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker