Dragana Mirković: Moji dani slavlja

1
Samo četiri dana nakon što je sa suprugom Tonijem Bijelićem proslavila trinaest godina skladnog braka, folk zvezda Dragana Mirković doputovala je u Srbiju kako bi prisustvovala rođendanu našeg magazina.
Dragana Mirković. Foto: Marko Poplašen
Dragana Mirković. Foto: Marko Poplašen

Iako joj to obaveze ranije nisu dozvoljavale, folk pevačica Dragana Mirković (45) s radošću je prihvatila ovogodišnji poziv na Storyjev party na koji je došla u društvu svog supruga Tonija Bijelića (43). Čim se pozdravila sa brojnim kolegama i koleginicama koji su pre nje pristigli na Kalemegdansku terasu, Dragana se popela na scenu i na oduševljenje prisutnih zapevala nekoliko svojih velikih hitova. 

Story: Vrhunac dobre atmosfere na žurki nastupio je upravo onda kada ste izašli na binu gde ste otpevali nekoliko pesama...

- Ne znam ni kako sam se našla na bini, samo znam da me je na nju neko iz Storyja izgurao. (Smeh) Ali, najslađe mi je bilo kako me je na sceni dočekala Nataša Bekvalac koja me je oduševljeno pozdravila. Pored nje, Marija Šerifović, Tanja Savić, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Katarina Živković...  moje mlađe koleginice, takođe su se iskreno obradovale mom dolasku. Veoma me je ganuo taj njihov kolegijalni gest. Bila sam presrećna, a srela sam još neke drage ljude poput Vesne Zmijanac, Harisa Džinovića i Tijane Dapčević s kojima se odlično poznajem i dugo družim.

Story: Da li je istina kako ste Natašu upoznali tek na Storyjevom partiju?

- Istina je! Nikada se ranije nismo srele, iako je u više navrata gostovala na mojoj DM SAT televiziji. Stekla sam utisak da je još lepša i nežnija nego na fotografijama. Ima veoma lep i topao pogled, a to je potvrda da je reč o veoma dragoj osobi. Takođe, ima prirodan osmeh, što meni mnogo govori o čoveku. Marija Šerifović je takođe veoma prirodna i prava je lafica. Dugo je poznajem i naprosto je obožavam. Prvi put sam videla i Katarinu Živković... Moja velika prijateljica Vesna Zmijanac priskočila mi je u pomoć, pa smo zajedno pevale na bini. Zaista sam se fenomenalno provela na vašoj zabavi kojoj sam prvi put prisustvovala. Ubuduće ću redovno dolaziti na vaše žurke.

Story: Došli ste sa suprugom Tonijem, iako on nije želeo da se fotografiše...

- On ne voli da se slika. Vrlo je povučen, kao i svi pravi poslovni ljudi koji ne žele da se eksponiraju. Drago mi je što je takav jer je to pravi znak da me iskreno voli, a ne da je sa mnom kako bi se fotografisao u javnosti.

Story: Čime ste se rukovodili kada ste birali odevnu kombinaciju za žurku našeg magazina?

- Na Storyjev party došla sam pravo sa snimanja šou-programa Tvoje lice zvuči poznato TV Prva, tako da nisam stigla da promenim haljinu koju su odlikovale elegancija i jednostavnost. Bila sam drugačije obučena u odnosu na to kako se inače odevam za nastupe.

Story: Dolaskom na Story party obradovali ste i svoje brojne fanove koji nisu navikli na to da vas viđaju na sličnim dešavanjima?

- Oni su bili zadivljeni mojim pojavljivanjem. Nisu navikli da se pojavljujem u domaćoj javnosti i zaista su mi slali predivne poruke na račun dolaska na vašu žurku. Lepše komplimente odavno nisam dobila.

Story: Dva dana nakon žurke gostovali ste u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem koja je bila najgledanija otkako postoji. Kakva ste očekivanja imali i da li ste zadovoljni kako je prošla?

- Oduševio me je taj zvanični podatak o gledanosti jer to znači da je šou bio dobar i pozitivno ocenjen. Kada sam dobila poziv za gostovanje, očekivala sam pomalo stresnu emisiju jer je reč o veoma ozbiljnom i važnom šou-programu, ali osećala sam se fenomenalno i ponela me je divna energija celokupne ekipe koja ga realizuje. Hvala Ivanu što mi je dozvolio da budem potpuno prirodna i svoja.

Story: Samo četiri dana pre našeg partyja, tačnije 28. septembra, sa suprugom ste proslavili 13 godina braka. Kako ste obeležili godišnjicu?

- Volim sva porodična dešavanja, bilo da su s povodom ili bez njega. Ovoga puta imali smo sreće da nam je godišnjica pala za vikend, a i vreme je bilo lepo, pa smo sa decom otputovali u hotel Kempinski nadomak Umaga, koji nam je na samo tri i po sata vožnje od Beča. Odlično smo se proveli i dugo ću pamtiti ovu proslavu, baš kao i osmu Storyjevu žurku.

 

Razgovarao: Nikola Rumenić

makonda-tracker