Nataša Bekvalac - Ljubav, vera, nada…

2
Pop princeza Nataša Bekvalac prvi put ekskluzivno za Story, četiri meseca od teškog udesa njenog supruga Danila Ikodinovića, priča o teskobnim danima, strepnji i strahu od gubitka voljenog muškarca, kao i sreći što se ponovo zajedno smeju sa svojom ćerkicom Ha
foto: Miša Obradović; stajling: Ivana Rabrenović; šminka: Nena Ilić;
foto: Miša Obradović; stajling: Ivana Rabrenović; šminka: Nena Ilić;

Nakon što je uz supruga Danila Ikodinovića, koji je posle teške saobraćajne nesreće samo sticajem srećnih okolnosti ostao živ, prošla najmučniji period života, pop diva Nataša Bekvalac otvorila je dušu i u ekskluzivnom intervjuu za Story otkrila kroz kakvu agoniju je prošla. Osmeh na lice njoj i njenom voljenom koji se uspešno oporavlja sve vreme je vraćala ćerkica Hana, s kojom se muzička zvezda prvi put fotografisala za naš časopis. Sreća u domu supružnika Bekvalac – Ikodinović ponovo je prisutna iz časa u čas, jer su uz svoju mezimicu shvatili da je za istinsko zadovoljstvo u životu potrebna samo njihova bezgranična ljubav i bliskost. Prelepa dvadesetsedmogodišnja pevačica sredinom novembra izdaje maxi singl sa tri nove pesme, koje će sasvim sigurno, postati neprikosnoveni hitovi a njen voljeni Danilo najveća joj je podrška.  


Story: Četiri meseca nakon što ste se potpuno izolovali iz medija, prvi put se pojavljujete u javnosti u punom sjaju.

- Osećam se bolje nego ikada. Iako su mnogi od mene očekivali da ću nakon mučnog perioda biti umorna i iscrpljena, dogodilo se upravo suprotno. Cela potonja situacija osnažila me je i ulila mi puno snage i energije za dalje.

Story: Uskoro bi u prodaji  pod etiketom City Recordsa trebalo da se nađe vaš maksi singl sa više od šest pesama: Trista čuda, Dobro moje, Ljubav, vera, nada... i Dve pilule, koja se uveliko vrti na radio-stanicama.

- Nepažnjom meni nekog bliskog ukradena je demo verzija pesme Dve pilule, a iako nije bilo planirano, uvrstiću je na maksi singl. Osim numere Dobro moje, koja nikada nije objavljena, i balade Ljubav, vera, nada, sve ostalo su brze pesme.

Story: Nakon promocije koja je predviđena za kraj novembra, planirate li koncertne aktivnosti?

- Bend sastavljen od sjajnih muzičara već dve nedelje vežba nove numere i ostatak repertoara, a odmah nakon promocije krećemo sa nastupima. Veoma se radujem tome, jer sam se posle skoro trogodišnje pauze baš uželela scene.

Story: Mislite li da će vas obuzeti trema kada prvi put posle toliko vremena ponovo stanete pred publiku?

- Već sada me je preplavio osećaj uzbuđenja. Zbog svega što se dogodilo u mom privatnom životu, a što nije moglo da se sakrije, moje pojavljivanje će za publiku i mene samu imati posebnu težinu. Prošla sam kroz jako težak period i mislim da će mi nastupi puno pomoći da utvrdim svoje profesionalno samopouzdanje.

Story: Kada ste počeli da snimate nove pesme, da li je to bilo pre ili nakon Danilove tragedije?

- Sve pesme snimljene su nakon ovoga što se dogodilo. Čak i kada je Danilo bio u bolnici, odlazila sam povremeno u studio i tako na tren bežala od realnosti koja je bila strašna i nerazumljiva svakome ko nije doživeo nešto slično.

Story: Pevali ste, iako vam je duša plakala. Oseti li se to u pesmama?

- Osim balade, čak i one brze pesme imaju u sebi dozu sete koja nije mogla da se sakrije. Ne znam, možda će i to imati neku svoju draž.

Story: Bez premca, najdirljivija je pesma kantautora Dragana Brajevića Braje Ljubav, vera, nada, koja je najviše oslikala vašu tadašnju situaciju.

- Braja je kao Danilov i moj prijatelj bio prisutan u našim životima kada se sve to izdešavalo i tada je, a da nisam ni znala, pesma i nastala. Kada je Danilovo stanje postalo stabilnije, Braja mi je SMS-om poslao tekst, a tek kasnije sam čula muziku i aranžman. Iako snimanja nekad znaju da se oduže, tu pesmu sam u studiju otpevala iz prve, jer sam je osetila i doživela. Bojala sam se da ne zvuči patetično, jer je ipak na kraju Danilova i moja priča sa srećnim završetkom. Međutim, ni u jednom trenutku pesma ne govori o tragediji koja se dogodila, nego o istinskim vrednostima koje, nažalost, svi spoznajemo tek kada imamo ogroman problem.

makonda-tracker