Dragana Mirković: Rade mi o glavi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

Ana

19-05-2012 14:02h
Zaboravila je da napomene svoj zivot sa Zoranom Basanovicem, i tada je govorila kako je srecna, kako putuje po svetu ....., pobegla glavom bez obzira i uspela je, svaka joj cast, proguta se dosta toga u zivotu zarad bogatstva.

Iskrena

20-05-2012 09:19h
Story: Ipak, tih godina doživeli ste vrhunac svoje slave?

"- Devedesete su bile godine potpunog ludila u kojoj ni obični građani ni javne ličnosti nisu bile zaštićene. To mi je grozan period kog ne želim da se sećam jer nije jednostavno biti mlada i popularna u zemlji u kojoj nema zakona. Bila sam poželjna u svakom smislu i mnogim političarima a i strankama koje su želele da me pridobiju za sebe. Ne znam kako sam uspela da iz svega toga izađem neukaljana i neobeležena. Možda sam imala više sreće nego pameti. Sklanjala sam se, žrtvovala svoje devojaštvo i mladost samo da me nigde nema. Niko nije mogao da kaže Dragana pripada ovom ili onom. Nije se znalo ko se čime bavi, ko šta radi, od koga bi se trebalo sklanjati i čuvati."

Ne slusam bas ovu vrstu muzike, ali naravo da znam za Draganu. Znam i sta pjeva, a i inace citem intervjue i poznatih i nepoznatih ljudi.
Ima par sitnica koje je Dragana rekla ranije i zbog cega se meni ucinila dosta "hvalospjevna", ali i to i bilo sto drugo ja joj sasvim zanemarujem, nakon ovog odgovora koji je dala u ovom intervju-u. Zbog ovog odgovora ja je smatram COVJEKOM. I svaka joj cast. Divim joj se na tome. Cast svim javnim licnostima - ovdje iskljucivo mislim na Cecu i Brenu, ali one bi od Dragane nesto mogle i nauciti. Ne radi se o tome koje ciju muz, ili koje koje vjerske pripadnosti - vec o tome koliko smo ljudi. A, biti svjestan razlike izmedju kriminala i biznisa, ili patriotizma i humanizma je vrlo velika stvar. Dragana je pokazala da ona zna vrijednosti covjeka...Borimo se za dobro i kada je najsitnije, i protiv zla ma koliko god silno, bogato ili sicusno bilo. Ipak smo svi ljudi.

Granica

20-05-2012 20:47h
Gaga je oduvek bila iskrena i dobra osoba,imala je sve,nas narod je takvog misljenja,ukoliko se neka osoba uda za nekog ko radi u Inostranstvu,smatraju,inters je u pitanju,kod Gage i Tonija je cista iskrena ljubav,na njima se vidi da su srecni,a njihova sreca mnogima smeta,i osudjuju ih,kojekakvim neiskrenim pricama i komentarima,u Srbiji bi trebali prvo da izjednace zakon izmedju bogatih i siromasnih,da se ne potplacuju advokati,presednici i sudije,pa tada da komentarisu i pricaju o zivotu nase Kraljice Gage i njenog Divnog supruga Tonija !!
Toliko nepravde,nerealnosti,neiskrenosti u Srbiji,da sam ja isto tako zbog toga razocarana i pogodjena,tako da Gagu i Tonija potpuno razumem,pogotovu Gagu,da se odlucila za zivot ovde normalnoj drzavi,gde je zakon za sve isti.
Svu srecu ovoga sveta Toniju i Gagi zelim,njihova ljubav ce pokazati svima koliko je jaka i iskrena,a dusmani im mogu samo zavideti !

JJ

23-05-2012 08:03h
Ma kako bas nadje srecu sa hrvatom?

RM

24-05-2012 15:17h
Odrasla sam uz pesme Dragane Mirkovic, i one i danas u meni bude lepa secanja na detinjstvo... I danas mi je draga i bilo bi mi jako drago da je ziasta srecna, mada mi deluje da su njene pesme od 2004. pa na ovamo posvecene Zoranu Basanovicu i da je verovatno secanje na njega muci, mada sam bila mala devedesetih pa se ne secam da li je i tada bila srecna i sta se zapravo izmedju njih desilo... Kako god, svi koji su kao i ja odrastali uz njene pesme znaju koliko je na neki nacin Dragana Mirkovic vazan deo nasih zivota.

sa

27-05-2012 19:14h
Sta naprica ova zena kakve neprijatelje spominje,koga briga za njen dvorac ona je izgubljen slucaj.Ja sa svojom porodicom zivim u stanu od pedeset kvadrata i verujte da sam srecnija od nje koja ima cuveni DVORAC SRECA JE U MALIM STVARIMA zaista je to najveca istina.

sanja

02-06-2012 20:26h
Ne verujem da ima neprijatelje to je ona sebi nesto umislila, zasto bi neko njoj radio o glavi ako se zna da njen muz radi posten posao ili mozda ne radi pa zive u strahu.

dragana

28-05-2012 09:52h
Zašto je izbrisan moj komentar???

Ana

29-05-2012 22:54h
I moj komentar je izbrisan u kome iznosim detalje neke o njoj,strasno!!!!

Jelena

28-06-2012 13:03h
Draganu obozavam od najranijeg detinjstva. Odrasla sam uz njenu muziku, njen glas me fascinira... Bila sam prisutna na njenom humanitarnom koncertu u Bg-u i mogu reci da je ispostovala svakog fana, slikajuci se sa nama gotovo 2 sata, za razliku od mnogih kolega i koleginica kojima je to problem. Ona je covek u pravom smislu te reci i zato joj zelim sve najlepse u zivotu i karijeri i da nas obraduje jednim lepim solistickim koncertom. Dragana, zivi svoj zivot i pusti druge neka ti zavide :-)

Fidancho-Acevski

11-07-2012 03:13h
Zdravo-Kralice-Lepotice-(with-Best-Gold-kis-to-you),and-Best-Life-Love-for-you-!!!Za tebe-imam-mislim-Najbolju-pjesmu,i super-predlog-za tebe-,za Jedan-ili-vise-Spotova-u Makedoniju-(mozda-Ohrid-Skopje-ili-Veles-na-Jezero),mozda za tvoi novi-hit-ili-album-!!!Dali-moze da Ocekujem-neki-tvoi-Koncert,u Makedoniju-(nikad nisam-te video-u zivo),a ujedno jas sam-tvoi-fan-Fan-sa Br.1.Sa Best-love-to-you-Kralice-!!!From:Author : Mr.Fidancho Acevski,Veles-1400-R.Makedonija,E-mail:fidan903@yahoo.com/ Tel:+389-77606945 .

Fidancho-Acevski

13-11-2012 00:23h
Veliki-Pozdrav,do tebe-Kralice-Carice-D.M.(with-bes-kis,and love),i Najlepse-Cvece-na Svetu,i neka je vecan-uspomen-na tvom-Humanitarnom-Concertu-u-Zenici,i nadam-se da ces imati neki nezaboravni Concert-(kao-Lepa Brena),i kod nas u Makedoniju, pa da se malo druzimo uzivo ,a mozda i napravimo neki novi Hit-i Spot(po tvojoj-zelji),na neko romanticno-mesto(spot)u Makedoniju-!U ocekivanju-na tvom dragocenom-odovoru-i custvitelna-ljubav!!!-Od:Autor:Fidancho Acevski-Veles-1400,R.Makedonija-!!!Moj-Pobednicki-e-mail: fidan903@yahoo.com / Tel:+389-77 606945-!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: