Ilija Bozoljac: Priželjkujem da dobijem sina

0
Teniser Ilija Bozoljac prenosi impresije sa svog nedavnog venčanja sa suprugom Andrianom i ističe koliko ga je usrećilo saznanje da će postati tata uprkos povredi zgloba koja mu otežava karijeru
foto: Ivan Dobričić, Miša Obradović, privatna arhiva
foto: Ivan Dobričić, Miša Obradović, privatna arhiva

Mladi teniser Ilija Bozoljac (26) presrećan je što će mu njegova voljena supruga Andriana (32) sledeće godine podariti prvog naslednika. Mada supružnici koji su se venčali na tajnoj ceremoniji pre tri nedelje još ne znaju da li će ih sledećeg proleća obradovati ćerka ili sin budući da su lekarske prognoze oprečne, a radost koju mu je njegova voljena unela u život otkako se udala za njega i zatrudnela, Ilija opisuje kao divnu i neverovatnu. Uprkos tome što nije rad da otkriva detalje iz svog privatnog života, Ilija u intervjuu za Story prvi put priča o svom braku sa zanosnom manekenkom, ali i objašnjava da mu je usredsređenost na sve  uspešniju karijeru odložila planove za prvo bračno putovanje, kao i da ga muči neizvesnost povređenog zgloba zbog čega će možda morati na operaciju.

Story: Kada idete na operaciju ručnog zgloba?

- Još ne znam. Trenutno radim neke testove jer imam problem sa zglobom. Tek ću videti da li zaista moram na hirurški sto.

Story: Jeste li  zadovoljni trenutnom fizičkom formom?

- Sportskom i nisam baš zbog te povrede, zbog koje ne mogu da dajem maksimum na terenu i igram onako kako umem. S druge strane, privatno sam presrećan i prezadovoljan jer sam se oženio i čekamo bebu. Sve najlepše stvari desile su mi se u kratkom vremenskom periodu i to je zaista divno i neverovatno.

Story: Da li je tačno da čekate muško dete?

- To se još ne zna. Rano je pričati o tome jer ni mi ne znamo sa sigurnošću kog je pola beba.

Story: Imate li želju da dobijete dečaka ili devojčicu?

- Pošto bi Andriana volela da dobijemo devojčicu, ja ću radi balansiranja reći da priželjkujem sina, ali u suštini mi je svejedno.

Story: U kakvom sećanju vam je ostalo venčanje?

- Bilo nam je fenomenalno. Sve smo organizovali spontano i nismo pravili ništa spektakularno. Jedno nam je nekoliko paparaca zasmetalo jer nismo želeli da se o tome priča i piše, ali ispalo je tako da nam je na kraju i to bilo zanimljivo.

Story: Kada ste shvatili da je došao  pravi trenutak za venčanje?

- Taj momenat se jednostavno oseti. Sve ti je jasno, nema tu šta da se shvata ili ne shvata.

Story: Planirate li da sa suprugom odete na medeni mesec?

- Trenutno ne možemo da razmišljamo o tome, ali verovatno ćemo pred Novu godinu otputovati negde. Još ne znam gde tačno.

Story: Kako ste reagovali kada ste saznali da ćete postati tata?

- Bio sam srećan, ali u startu nisam imao posebnu vrstu reakcije. Od početka svog života sanjao sam da jednog dana postanem tata, ali kada sam čuo da će se to stvarno desiti, delovalo mi je neverovatno. Trebalo mi je neko vreme da to shvatim kao realno stanje, a kada sam shvatio, onda sam bio presrećan.

Story: Planirate li da vaše dete dođe na svet i odrasta u Srbiji?

- To stvarno još ne znam, jer ne razmišljam toliko daleko.

Nikola Rumenić

makonda-tracker