Tanja Savić: Moja sreća nekog unesrećuje

0
Pevačica Tanja Savić razjašnjava jesu li su istiniti navodi kako je njen suprug posle bračne svađe kidnapovao njihovog sina Maksima i objašnjava zbog čega su se posle incidenta preselili u Beograd
foto: Luka Šarac, Edvard Nalbantjan za Grand reviju
foto: Luka Šarac, Edvard Nalbantjan za Grand reviju

Postoji verovanje po kojem bračni parovi moraju dobro da paze kad zakorače u sedmu godinu zajedničkog života, jer je ona navodno kritična, ali supružnici Tanja Savić (26) i Dušan Jovančević (31) još nisu proslavili ni prvu godišnjicu braka, a već su krenule spekulacije kako je njihov odnos osuđen na propast. Sve je počelo kao jedan uobičajen dan, ali njihov razgovor postajao je sve žustriji, a Tanja i Dušan sve tvrdoglaviji. U jednom momentu, kako je domaća štampa pozivajući se na izveštaj policije iz Smedereva obelodanila, biznismen srpskog porekla koji živi i radi u Australiji popeo se na sprat porodične kuće pevačicinih roditelja, ušao u sobu koju deli sa Tanjom, otvorio fioku, uzeo novac, spakovao torbu i sa njihovim desetomesečnim sinom Maksimom izjurio napolje. Tanja je zatečena takvim njegovim postupkom zanemela, a kad se pribrala, umesto da pokuša da sa njim reši nemilu situaciju, odlučila je da pozove policiju. Čuvari reda odmah su reagovali i na autoputu sustigli Dušana koji se navodno zaputio na aerodrom. Kao u adrenalinom nabijenim akcionim filmovima policija mu je presekla put i zamolila ga da napusti vozilo. Ubrzo za njima stigla je i pevačica, uzela sinčića iz kola i čvrsto ga zagrlila, dok je dečak zbunjeno posmatrao roditelje nemoćan da shvati situaciju  u kojoj se našao. I mada bi nekome sve ovo delovalo kao uzbudljivi scenario u kome obračun dobija svoj epilog na sudu, u knjigama koje ispisuje život, a koje ljubav uobličuje, situacija je odvijala na drugačiji način. Pevačica je povukla tužbu zbog koje su organi reda izašli na teren, zagrlila supruga i zajedno se sa njim i sinom zaputila se u lepši život. U ekskluzivnom intervjuu za magazin Story Tanja Savić razjašnjava šta se zaista desilo između Dušana i nje i da li je on pokušao da kidnapuje dete.

Story: Kako komentarišete navode da je Dušan nakon svađe sa vama kidnapovao sina Maksima i hteo da otputuje za Australiju zbog čega ste vi podneli prijavu policiji i optužili ga za nasilje u porodici? 

- Dušebrižnicima koji iznose takve gluposti, a koji me očigledno ne vole, poručila bih da Dušanovoj i mojoj ljubavi ništa ne fali. Iz svega ovog mogu da zaključim da nekome mnogo smetam, kao što smeta i blagostanje u mojoj porodici. Moja sreća iz nepoznatog razloga nekoga očigledno unesrećuje. Ne želim ništa ni da demantujem, ni da potvrdim, ali možda ću jednog dana na tu temu opširno da pričam. Neću da kažem ni da li su takve tvrdnje istinite ili nisu jer je reč o mom privatnom životu koji zaista ne bi trebalo nikoga da zanima.

Story: Navodi iz policije govore u prilog istinitosti te priče jer su organi reda navodno blokirali autoput?

- Baš bih volela da vidim te dokaze i zapise koje oni imaju.

Story: Jeste li vi uopšte išli u policijsku stanicu?

- Da, ali smo Dušan i ja išli zajedno zbog toga što sam želela da izvadim pasoš. Možda nas je neko veoma maštovit video i smislio priču.

Story: Stalno ističete kako neko plasira laži o vama. Na šta tačno mislite i kome je to u interesu?

- Ko ima interes od toga, zaista ne znam. Govorili su da smo bankrotirali, da smo prodavali motel jer nemamo para za život i na kraju nas i razvode. Ne znam šta je sledeće, verovatno to da je Dušan gej. Ne postoji granica, ni dobar ukus, verovatno se to radi jer svi misle da neću reagovati zbog činjenice da dugo nisam bila u Srbiji, ali ovo je previše. Međutim, ne ljutim se, samo sam malo razočarana.

Story: Pogađaju li vas takve priče?

- Iskreno da kažem i ne. Možda je razlog za to i što sam se konačno navikla. Bitno je da smo zdravi, srećni i zadovoljni, a sve ostalo mi je krajnje nevažno.

Story: Da li ćete zbog svih ovih spekulacija ubrzati povratak u Australiju?

- Ne planiramo da se vratimo ranije nego što smo planirali jer imam obaveza oko nove pesme.

Story: Kad planirate da objavite novu pesmu?

- Dobila sam pesmu i odmah mi se svidela. Zove se Hotel za izgubljene duše i uveliko radimo na njoj, ali još nemam detalje i nisam sigurna kad ću da je objavim.

Story: Možda će se naći i oni koji će reći da je sve ovo marketinški trik pred izlazak nove pesme?

- Nemam nameru da se pravdam, ali sigurno takvu glupost ne bih bila u stanju da smislim.

Story: Da li ste Dušan, Maksim i vi trenutno zajedno?

- Naravno da smo zajedno, sve troje smo dobro, šta više odlično. Srećni smo, zadovoljni, brinemo svoje brige i živimo svoj život. Glasine nam ništa ne mogu i zaista smo srećniji nego ikad.

Story: Koliko se vas dvoje često svađate?

- Imamo nesuglasice kao i svaki drugi par, ali veoma lako i brzo rešimo sve što nas snađe. Nama je bračni život nepoznanica koju rado istražujemo. Venčali smo se tek u aprilu i još nam je rano da se razvodimo jer nismo zajedno ni godinu dana. Uživamo u čarima zajedništva i stvarno nam je lepo.

Story: Da li je tačno da ste se iz Smedereva, gde ste boravili u kući svojih roditelja, preselili u Beograd? 

- To je jedini tačan navod koji se ovih dana pojavljivao. Naime, iz moje roditeljske kuće Dušan, Maksim i ja preselili smo se u Beograd gde smo iznajmili stan.

Story: Zašto ste se odlučili na taj korak?

- Prvi razlog je posao. Trenutno spremam novu pesmu i ne mogu svakodnevno da putujem iz Smedereva za Beograd. Konačno nam je sve potaman, a uspeli smo da nađemo i dadilju za našeg sina. Drugi razlog naše selidbe jeste to  što je u kući mojih roditelja velika gužva i stvarno nas je bilo mnogo. Mama, tata, sestra, brat, njegova žena i njihova beba i još nas troje. Previše ljudi na malom prostoru.

Story: Da li ste vi srećni u svom braku?

- Naravno da sam srećna. Dušan je ostvarenje svih mojih snova i pored njega se osećam posebnom. Zaista se trudi da i meni i Maksimu ispuni sve želje. On je predivan muž i veoma sam ponosna na njega jer je u svakom trenutku uz mene i pruža mi ogromnu podršku. Osim toga viteški se nosi sa svim medijskim pritiscima kojih nije malo, a koje trpi zbog mene.

Story: Kako Maksim podnosi ovdašnje vremenske promene?

- Kada su se vremenski uslovi promenili, odmah se razboleo i bio je prehlađen pet, šest dana. Međutim, sad je super, puzi, igra se, smeje...

Story: Da li je počeo da priča?

- Još nije, zna da kaže mama, tata, baba, ali ništa više od toga.

Moni Marković

makonda-tracker