glossy intervju

"OVO JE BILA MOJA GODINA": Angellina otkrila po čemu će pamtiti 2019, ali i šta će poželeti u PONOĆ!

0

Pevačica Angellina doživela je veliki uspeh na poslovnom planu tokom 2019. godine, a kako kaže, veruje da će 2020. biti i te kako uspešna.

foto: instagram
foto: instagram

Angellina je tokom 2019. godine publiku obradovala brojnim hitovima, a već u prvom mesecu nastupajuće godine objaviće i svoj album prvenac. Kako je otkrila intervjuu za Glossy.rs, smatra da je 2019. bila u potpunosti "njena godina", a od 2020. očekuje da bude bar upola dobra kao prethodna.


Po čemu ćete pamtiti 2019. godinu?

 

Ovu godinu ću definitivno pamtiti po uspesima koje su postigle moje pesme “Ko si ti ustvari”, “Budi u blizini”, “Pile moje”, “Gad”, “Hemija” i “Sijam”. Uh čoveče, sad kad sve na brojim shvatim da je ovo baš bila moja godina! Verujem da će biti i 2020., jer već u januaru izlazi moj prvi album, koji pripremam već godinu dana... Ne mogu a da se ne setim i svih nastupa na festivalima - Enter, Foam Fest, Music Week, nastupi sa Rastom...

 

Koja vam je prva asocijacija na novogodišnje i božićne praznike?

 

Volim praznike, pogotovo jer nas porodično zbližavaju još više, a i nekako su ljudi tada drugačiji, grad je okićen, potpuno se promeni atmosfera i nekako sve bude još lepše.

 

Kakvi su vam planovi za narednu godinu?

 

Planiram brojne stvari da uradim tokom naredne godine ali pre svega toga potrudiću se da budem zdrava! Jer bez toga, ništa neću moći da realizujem. Album, spotovi, nastupi... Neka i ova 2020. godina bude bar upola dobra kao 2019, biću zadovoljna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on


Kako ćete provesti Novu godinu?

 

Nova godina će biti radna, pevam u jednom klubu u Beogradu i jako sam srećna zbog toga. Dan pre sam na Trgu republike sa nekoliko svojih kolega, tako da će se ova godina slaviti bar tri dana.


Šta ćete poželeti u ponoć?

 

Poželeću da budem zdrava, srećna, voljena, ispunjena i uspešna. A to ću poželeti i svim svojim ljudima...

 

Koju prazničnu poruku biste uputili našim čitaocima?

 

Dragi čitaoci portala Glossy.rs, neka ova 2020. godina bude baš vaša, sve što niste stigli da uradite prethodne godine, uradite tokom ove i ne zaboravite da budete srećni svakoga dana, jer život čine male stvari.

 

 

makonda-tracker