otvoreno priznanje

"OVE GODINE SAM BILA JAKA, A SLEDEĆE ŽELIM...": Karleuša iskreno otkrila čemu se JEDINO nada i NIKO nije OSTAO IMUN!

6

Ova 2019. godina za nju je bila turbulentna i pevačica želi samo jedno u narednoj godini...

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Pevačica Jelena Karleuša iza sebe ostavlja više nego turbulentnu godinu, prožetu skandalima, a najgora stvar koja joj se desila definitivno je bila smrt majke Divne Karleuše.

 

Jelena se polako oporavlja od svega, pa je izjavila da je vreme da se krene dalje:

 

"Ove godine sam bila jaka, sledeće želim da budem srećna. Izgubila sam majku, koja mi je bila sve u životu. Polako se oporavljam i vreme je da krenem dalje, onako kako bi ona to želela", rekla je pevačica.

 

"Teško je nastaviti život posle takve žene, koja mi je bila i majka, i prijatelj, i najveća podrška, ali svakog dana u sebi čujem njene reči podrške koje mi daju snagu da idem dalje".

 

 

Prazničnu dekoraciju u porodičnom domu posvetila je majci:

 

"Ovo je prva Nova godina koju provodim bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i štiti me od zla, zato je tema dekoracije koju sam joj posvetila bila "anđeo".

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

Karleuša je smršala, pa otkrila šta je bio glavni razlog za to da se pokrene:

 

"Ove godine sam se toliko jela iznutra. Ali nisam zbog toga smršala, već zahvaljujući specijalnoj, zdravoj ishrani. Kao svaki sujetni Lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje zbog toga. Sledećeg leta ćete me videti u mikrobikiniju".

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Dušku Tošiću, njenom suprugu, ponekad smeta njen provokativan način oblačenja:

 

"Moj Duško to jednostavno ne voli. Pita me dokle ću tako da se skidam, a ja mu kažem: "Dragi, nisi se oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom".

 

 

makonda-tracker