GLOSSY INTERVJU

NAŠA GLUMICA USKORO U TURSKOJ HIT SERIJI: Jelica Kovačević iskreno o novim životnim IZAZOVIMA

0

Jelica Kovačević glumica je koja pleni svojim talentom i velikom posvećenošću u poslu, a pred njom su novi veliki izazovi kada je karijera u pitanju.

foto: instagram
foto: instagram

Naime, Jelicu čeka uloga u turskoj seriji za koju se predviđa da će biti veliki hit, a iza sebe već ima saradnju sa Turcima kao producent i tursku seriju “Melek“.

Takođe, pred kraj snimanja domaćeg filma "Ključ" producentkinje Milenije Perišić u režiji Marka Sopića, u kom igra novinarku Nataliju, Jelica ulazi i kao izvršni producent.

 

Premijera filma "Ključ" očekuje se početkom godine i spekuliše se da će biti film godine. U pripremi je i jedna tv drama pod radnim naslovom “Neki to vole hladno”, a prva klapa pada krajem novembra meseca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelica Kovacevic (@kovacevic_jelica) on

Jelica povodom brojnih angažmana u intervjuu za Glossy govori o novim projektima i planovima za budućnost.


Radite dosta i stižu nam i nove premijere kako na filmu, serijama, tako i u pozorištu. Kakvi su vam planovi za naredni period?

 

Premijera predstave “Glumica” zakazana je za 25. oktobar u Pozorištu Slavija, a kako i sam naziv kaže, priča je o dve glumice, na jedan vrcav i duhovit način. Igram mladu glumicu Vlatku i njene prve susrete sa surovošću koji ovaj posao nosi. Prvakinju igra Sonja Kneževic i gardarobera Stefan U. Tešić pod rediteljskom palicom Velimira Mitrovića i Boška Puletića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelica Kovacevic (@kovacevic_jelica) on


Snimali ste seriju “Preživeti Beograd“, a igrate i u seriji “Klan“ Bobana Skerlića, čije snimanje je nedavno počelo. Možete li nam reći nešto više o ovim projektima?

 

Saradnja sa Đorđem Stanimirovićem je bila sjajna, predivna mlada ekipa ljudi koji kvalitetno i zdušno rade svoj posao. Svakoj ulozi se radujem iznova, radu i definisanju. Trenutno radim na karakteru Jagode arhitekte, koju spremam, a igraću u seriji “Klan“, Bobana Skerlića. Raduje me Bobanova otvorenost ka izmaštavanju i kreaturi i slobodi umetnika glumca u stvaranju lika. Želja za autentičnošću i doslednosti atmosfere ove vrlo specifične tematike koju serija obrađuje. Potraga za slojevima i dubinama mi je najinspirativnija dok stvaram karakter koji ću provlačiti kroz sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelica Kovacevic (@kovacevic_jelica) on

Božidar Bota Nikolić priprema sitkom sa radnim naslovom “Vaćaroši”. Da li ćete i vi biti deo ovog projekta?

 

Moji dugogodišnji prijatelji Bota Nikolić i Čedomir Blažić zvali su me za jednu od uloga u seriji. Na Čedinom imanju na Rudniku imali smo ugodne priče vezano za sitkom, pripreme, kao i rapsodiju prirode na dlanu koja u mnogome pospešuje rad stvaralaca.

 

 

makonda-tracker