INTERVJU

DRAMATIČNA ISPOVEST MIRE ŠKORIĆ O NAJTEŽIM ŽIVOTNIM SITUACIJAMA: Pevačica progovorila o borbi sa opakom bolešću, a evo ko joj je od kolega jedini PRUŽIO PODRŠKU

0

Mira Škorić otvorila je dušu i potpuno iskreno progovorila o svom životu, karijeri, ali i teškim životnim situacijama sa kojima se suočila

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Duže od 30 godina trajete na muzičkoj sceni, ali nikada niste poklekli pred trendovima. Da li vam je žao zbog toga?

 

- Poštujem sve muzičke pravce i dobra pesma je dobra pesma, bez obzira na to da li je ona u trendu ili ne. Dobra pesma će uvek opstati, a moja karijera je dokaz za to jer sam snimila i pop i rok balade, ali i ultratvrde narodnjake.

 

Nemate dlake na jeziku, svima jasno kažete šta mislite, a nije neoubičajeno i da se posvađate s kolegama. Da li ste se nekada pokajali zbog toga?


- Nikada se nisam kajala što sam govorila ono što mislim. Naprotiv. Imam stav i uvek kažem šta mislim, pa neka košta koliko košta.

 

S nekim koleginicama i prijateljicama ste čak prestali da komunicirate. Da li postoji šansa da se pomirite?

 

- Ne želim da se mirim jer, za razliku od suprotnih strana, imam svoj stav i svoje ja.

 

Kada ste prolazili kroz najteže životne situacije, ko je od kolega bio uz vas?


- Dragana Mirković mi je prva došla u posetu bolnicu, a uz mene su bili i Ana Bekuta, Saša Popović i Lepa Brena. I to je to.

 

Da li ste očekivali još kolega?

 

- Nikoga nisam očekivala, pošto nisam bila u situaciji niti da zovem niti da objašnjavam bilo šta. Najbliži prijatelji su me živu sahranjivali, ali su se veoma za***ali. Preživela sam pakao, ali mi je najteže što je moja porodica kroz bolest prolazila sa mnom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker