glossy intervju

VESNA DEDIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nisu SVE Srpkinje silikonske maloumne SPONZORUŠE opterećene izgledom!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

xy

01-12-2018 20:36h
nisu ali ih iz dana u dan ima sve više.

Glas Istine

01-12-2018 22:33h
A ri kao nisi opterecena izgledom....samo bi trebalo da kupis ogledalo i da ne nosis duboki dekolte sas te pilece grudi...

Karl Gustav Jung

01-12-2018 23:41h
Tačno ali ih ima najgroznijih manipulatorki koje prosto predatorski love slabiće nebi li se iživljavale,ima groznih *urvi,latentnih *urvi,žene koje misle da su princeze i da se ceo svet vrti oko njih,lepotica koje su lenje krave i hoće sve na izvolte a najviše šizofreničarki.Ima poneka i prostodušna,srdačna ali se takva obično fizički ne svidja muškarcima i zato upadaju u probleme sa gore pomenutim.

na čelu sa tobom

02-12-2018 03:19h
Svaka koja iole izgleda privlačno jeste. Ove ružnije im zavide što ne mogu i one. Znači jesu 100%.
To je ženska priroda da bude lukava i da traži što bolje i skuplje.

Profesor u penziji

02-12-2018 11:25h
Los voditelj i los pisac. Spominju se nekakva (16) izdanja nekog romana, tako da bi joj pozavideli Andric,njegos.....A gle cuda; NIKADA nije ni usla u uzi izbor Ninove nagrade..... Sve ostalo sto mogu reci,deluje prepotentno i za takvu "klasu" pisca neuverljivo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: