Katarina Radivojević: Kumstvo je velik i odgovoran zadatak

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Dubrovnik

09-11-2010 09:43h
KATARINA JE DIVNA GLUMICA. TAKODJER JE MNOGO PRIRODNA, LIJEPA. INTELIGENTNA. ZENA JE CIJELI PAKET. MOJA FAVVVVO GLUMICA U HRVATSKOJ. AKO NETKO UOPCE IKADA BUDE NESTO REKAO ILI NAPISAO PROTIV KACE, TO JE ZAKAJ JE NE POZNAJU KAO OSOBU I GLUMICU. ILI MOZE ISTO DA BUDE CISTA GLUPA LJUBOMORA SA NJIHOVE STRANE. ZATO JER JE KATARINA SVJESTNA KOLIKO VRIJEDI NARAVNO DA IMA JAKO SAMOPOUZDANJE. POZZZ ZA LJEPOTICU I STORY OD VELIKOG OBOZAVATELJA IZ HRVTASKE!

ana

08-11-2010 15:56h
Prekomerna doza alkohola...

snezana

11-11-2010 11:18h
katarina izaziva javnost, sto ispadima sto pojavom i inteligencijom. ili je vole ili je mrze.
rekla bih da je ta "losa" strana stit, od mogucih opasnosti, a da je sustinski - mala maca:)!
zelim joj puno srece i vise prostora, da bude prava ona (bez mnogo grebanja), kao i jednog dobrog stilistu, kako bi izgledala jos bolje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: