Anabela: Posle oluje došla je sreća

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Jelena

21-10-2010 13:58h
Anabela je po meni sasvim ok ali Mladen je pokazao da je muška sponzoruša da nije bio sa poznatim estradnim curama nebi niko ni znao da postoji i još pored svega se sa svakom veri. Mislim šta reći!

suzy

21-10-2010 01:13h
Anabela mi je o.k, ali Mladen me strasno nervira ,totalno bezlican lik

Liam

18-10-2010 17:53h
Ceca je potpuno zasjenila Anabelu svojom ljepotom.

Sasa

19-10-2010 17:38h
Lady Anabela i Mladene obostrano se postujte, cenite i uvazavajte. Volite se, mazite, pazite i cuvajte jedno drugo k'o kap rose na dlanu. Naj vaznije da su Vam u ovozemaljski Raj i zajednicki Dom usli sreca, radost i ljubav; Sve ostalo ce doci samo od sebe.

mia

19-10-2010 01:52h
iskreno meni je anabela 19302943 puta ljepsa od cece! sva je prirodna, te usne, pogled, ma svaka joj cast, a ceca nikada nije bila ribetina vec jako simpaticna i slatka, silikoni su od nje napravili neki seks simbol mada iskreno po meni ona je premrsava i ruzno gradjena-uopste nema obline...

Lola

18-10-2010 17:49h
Kako Ceca i Anabela lice jedna na drugu na nekim slikama. Kao da su sestre.

mima

20-10-2010 07:13h
Anabela jeste lepa zena ali daleko od toga da nije radila korekcije na faci i telu.Ona je kraljica botoksa kao i 99% zena na estradi.
Zamolila bih vas da ne pisete da je 'prirodna"jer nije.
Mislim da je jako nesigurna u sebe a to je posledica dugotrajnog ponizavanja od strane njenog bivseg muza.Drago mi je sto se rastavila od njega jer, covek je "AMEB!
Sto se tice Mladena on je jako lukav i ne svidja mi se.Anabela se u njega zacopala jer posle Gagija svi su dobri i bolji.Ja je razumem i zelim joj svu srecu sveta.

Jasmina

22-10-2010 15:24h
Ah lady Anabela!!! Lepota kao boziji dar,zasenila je sve zene ne samo u Srbiji nego na celom svetu! Lepota andjela! Sa velikim srcem i dusom velikom kao okean,maniri prave dame, ikona zenstvenosti!!! zelim joj dobro zdravlje i puno srece u novom zivotu sa njenim Mladenom! Anabela i Mladen su stvoreni jedno za drugo, kao da su se trazili celog zivota!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: