PRIČA NEDELJE

Nina Janković u intervjuu za Glossy otkriva: Jedva čekam da rodim sina!

0

Dok uživa u drugom trimestru trudnoće, popularna glumica za Glossy otkriva pol bebe, kao i to da će nasledniku dati ime kad ga prvi put bude uzela u naručje.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Naša uspešna glumica Nina Janković (29) i njen suprug Mateja Dičić (33) nakon tri godine braka prvi put će postati roditelji. Beba stiže na proleće, a buduća ponosna mama u intervjuu za Glossy otkriva gde ju je sačekala vest o trudnoći, kog je pola beba i ko joj od kolega daje najbolje savete.


Glossy: Koliko se vaš život promenio otkad ste saznali da ste u drugom stanju?
- Osećam samo da sam umorna i da se lakše zamaram. Moje prijateljice kažu da sam ostala ista. Žene to ne primete. Međutim, ako pitate mog muža, on će vam sigurno reći da sam u drugom stanju (smeh). Drugarice kažu da sam malo smirenija.


Glossy: Imate li mučnine?
- Samo sam u početku imala sve simptome po knjigama.
 

Dirljive reči za najdraže kolege: Nina Janković se oprostila od pozorišta (FOTO)

Glossy: Traži li vam organizam neku drugu hranu? Kisele krastavčiće ili slatko?
- Ne. Obožavam krastavce i turšiju. Jedem ih u trudnoći kao i ranije. Nemam potrebu da menjam način ishrane. Međutim, jedino što sada obavezno uradim jeste da doručkujem kad ustanem. Pre se događalo da izađem iz kuće praznog stomaka, a danas, čim se probudim, osećam glad.


Glossy: Kako se vaš suprug Mateja ponaša? Da li već razgovara s bebom?
- Stomak je tek počeo da mi se nazire, pa smo polako postali svesni da je beba tu. Mateja ne propušta nijednu moju kontrolu kod lekara. Ide sa mnom i prati svaki korak. Imamo već neki osećaj da nam se porodica širi. Svaki put na kontroli zajedno gledamo kako naša beba raste.


Glossy: Idete li na vežbe za trudnice?
- Od januara ću krenuti na vežbe i u školu za trudnice. Beba stiže tek na proleće.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker