pred bankrotom

Bili su kao porodica, a sada se sude: Džoni Dep tuži menadžere zbog finansijske propasti

1
Džonija Depa su saradnici pre tri godine upozorili da ne troši previše novca na nekretnine i jahte, no glumac ih nije slušao.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac ih sada tuži na sudu jer tvrdi da ga nisu upozorili na vrime da mu se milionska zarada topi. Predbacuje im što su se naplaćivali tako što su ilegalno uzimali procenat od svake njegove zarade iako to nije bilo navedeno u ugovoru.

 

- Bili smo poput porodice. Sad se sudimo jer je njega proteklih godina pojeo alkohol pa se sam sa sobom ne može nositi. Zato mu je i brak s Amber Herd propao. Na nama sigurno neće puno zaraditi, a savest nam je čista - kaže glumčev bivši menadžer.

 

Naglo je smršao, visi mu koža i ne može sam da hoda: Džoni Dep se pojavio PRVI put u javnosti nakon razvoda i sve zabrinuo svojim izgledom (FOTO)
 

Tvrdi da je Dep od uloga i sponzorskih ugovora zaradio više od osam milina dolara no veliki je deo potrošio na plaćanje poreza.

 

Glumac jedva podmiruje troškove svojih 15 nekretnina, koliko ih je zasad kupio, a trenutno zarađuje promovisanjem petog nastavka 'Pirata s Kariba'.

 

Amber Herd i Džoni Dep nastavljaju borbu: Glumac i dalje nalazi razloge da ne isplati sav novac, a evo i zašto

 

Produkcijska kuća Dizni zabrinuta je zbog Depove tužbe jer im ruši ugled projekta. Producent se žali da muku muči s Džonijevim kašnjenjem na set, pijančenjem i neurotičnim ponašanjem, zbog čega žele izbeći još jedan skandal.

 

makonda-tracker