svet glamura ne prašta

Holivud Evu Mendez ne ceni kao ostatak sveta: Ove 3 stvari jednostavno ne mogu da joj oproste

0
Zašto jedna od najlepših glumica na planeti trenutno ne radi, pitaju se mnogi njeni fanovi.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sve ima svoju cenu. Uprkos njenom egzotičnom izgledu i talentu, Holivud više ne zapošljava latino glumicu Evu Mendes, otkad je odlučila da se skrasi sa suprugom Rajanom Goslingom i otkad mu je rodila dve devojčice.

 

Zajedno su 6 godina, a imaju tek nekoliko zajedničkih fotografija: Eva Mendez otkrila zašto je SKORO NIKAD nećete videti sa suprugom

 

Od 2012. godine i filma The Place Beyond the Pines, Evu nismo gledali na velikim platnima, što verujemo kako više pogađa muški rod, obzirom da je glumica već godinama na listama najseksepilnijih žena na svetu.

 

Ali tu je više razloga za takav razvoj događaja. Pa krenimo redom.

 

Ona preferira tradicionalnu ulogu u svojoj porodici: 2014. i 2016. godine, Eva je rodila kćerkice Esmeraldu Amadu i Amadu Li te se u potpunosti posvetila njihovom odgoju.

 

Kako je sama priznala, nema dadilju te bez obzira na to koliko je umorna, uvek obavi sve majčinske dužnosti. Priznala je i kako je, otkad je postala majka, prestala voditi računa o glamuroznim haljinama i pojavama na crvenom tepihu, a upravo je to ono što smeta Holivudu, u kojem se sve vrti oko izgleda. Njena tradicionalna uloga u porodici, dodatno je potvrđena ranije 2017. godine, kada je njen suprug primao Zlatni globus za glumačko ostvarenje u La La Land, kada joj se zahvalio na svemu u govoru.

 

- Da ona nije sve preuzela na sebe, ovde bi umesto mene sada bio neko drugi - priznao je Rajan.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker