tragičan kraj ljubavi

Voleo ju je više od svega - i MORAO da zatraži da je isključe s aparata: NAJTUŽNIJA ljubavna priča u svetu slavnih

0
Svi su ih gledali sa zavišću. Godine su prolazile, pojavile su se i prve bore, a oni su jedno drugo neprestano gledali zaljubljeno, grlili se i razmenjivali poljupce.

 

foto: Profimedia

Nison je tada snimao film u Torontu te je odmah odleteo u bolnicu u Montrealu u kojoj je ležala Nataša. Doktori su prvo mislili da je ozleda lakša, ali nekoliko dana kasnije pala je u komu zbog izliva krvi u mozak. Glumicu su na životu održavali aparati.

 

Najpoznatija jugoslovenska lepotica o kojoj ne znamo NIŠTA: Zbog ljubavi se odrekla vere i odbila Holivud, Ivo Andrić ju je spasao, a skončala je tragično

 

Ceo svet mi se srušio

 

- Stajao sam kraj njenog kreveta i rekao joj, iako me nije čula, da je volim. Rekao sam joj: Draga, iz ovoga se više ne vraćaš, jako si udarila glavom. Otišla si. Vraćamo te u Njujork gde ćemo skupiti prijatelje i porodicu - prepričao je kasnije skrhani glumac, koji je lekarima dao dopuštenje da mu suprugu isključe s aparata.

 

foto: Profimedia

- Ona i ja smo imali dogovor da ako neko od nas završi u vegetacijskom stanju, isključujemo aparate. To sam i uradio. Nataša je donirala tri svoja organa, pa trenutno održava troje ljudi u životu. Dala je srce, bubrege i jetru - otkrio je glumac na petu godišnjicu Natašine smrti, 2014. godine.

 

S gubitkom ljubavi svog života teško se nosio, kao i njihov sin Majkl, koji se odao drogama i opijanju. Nison je danonoćno tugu utapao u alkoholu, sve dok nije shvatio da sebi nije dao vremena da pošteno tuguje.

 

- Njena smrt do tada mi nije bila stvarna. U nekim trenucima, u našem njujorškom stanu, kada čujem otvaranje vrata, očekujem njen glas. Čekam da baci ključeve na sto i pozove moje ime. Ceo svet mi se srušio kada je otišla - rekao je glumac.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker